HOLLYWOOD LÆKKERT HÅR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MAKEOVER PÅ BØRNEVÆRELSET

HOLLYWOOD LÆKKERT HÅR

Reklame.
Vil dog gøre opmærksom på, at det er min egen holdning og opfattelse af produkterne.

ilesformular-1

Endelig, kan vi normale menneske, få fingerne i produkterne og stjernerne som Keira Knightly og Rita Ora også elsker!

Kender du i forvejen Iles Formular? For så er jeg sikker på, du ligesom jeg, elsker serien! Serien er alt du overhovedet behøver for at pleje og style dit hår. Den giver Hollywood lækkert hår, som er enormt nemt at style! Bag serien er også en af Hollywoods mest efterspurgte hårstylister, Wendy Iles. Hun skabte serien for at gøre hendes arbejde nemmere. I stylist verden, ligeså vel som min fotografiske verden, skal tingene bare spille uden at være en længere process over et par mdr´s intens arbejde med håret. Tid er penge! Håret skulle stråle dén Hollywood glamourøse glød, som vi alle drømmer om og det skulle kunne gøres hurtigt! Det var de spæde tanker mod Iles Formular, som er endt med at være en plejende, frugtgivende og ekstremt lækker hårpleje serie! Den efterlader håret silkeblødt og fuldstændig fri for knuder og filtrede hårstrå. Yes love it! Wendy Iles har i øvrigt vundet den prestigefyldte pris, the Hollywood Beauty Award. Sejt ik?

Iles formular kan købes hos udvalgte frisører og på hendes egen webshop lige her.

 

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEOVER PÅ BØRNEVÆRELSET