MEMORY LANE #1 - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ADIDAS ORIGINALS BY ALEXANDER WANG

MEMORY LANE #1

signemorkebergsjostrom-23

Længe har jeg haft et stykke papir foran mig, med overskriften must do. På denne liste befinder memory lane sig. En serie af indlæg, som er tænkt til at dele nogle af de erindringer, oplevelser og de finurlige historier jeg går og gemmer på. Noget som for mig, i den grad er gemmer på minder er sange, derfor vil jeg forsøge at tilknytte en sang til hvert post. Skide god ide ik? Du kommer ihvertfald pisse tæt på mig.

Der er jo aldrig noget som får musikken til at give fuldkommen mening som kærlighed, vel? Enten den brændende eller totally heart broken kind. Frank Ocean sang engang “When you’re happy, you enjoy the music. When you’re sad, you understand the lyrics” So true right!? Lad os starte det mest saftige sted med mit kærlighedsliv. Den første head-over-heels storm brusende forblindende slags.

Så sukker sødt, som det overhoved kan blive! Kan jeg vidst roligt, fortælle dig at du enten kommer til at smile i hele fjæset, fordi du selv kommer til at huske episoder fra dit liv. Eller du kommer til at kaste en smule op i din mund, fordi det simpelthen er for meget af det gode.  Well.. Let´s go!

Jeg havde mødt den her dreng til noget så traditionelt som en ungdomsskole fest. Hvor jeg i øvrigt var iført mit ellers perfekte klub-outfit. Hvis jeg selv skulle sige det. Lyst hår, alt for meget makeup og et outfit skreg: Jeg er en poptøs! Han var den her høje, muskuløse og virkelig cute dreng, som slog benene fuldstændig væk under mig!

Ssavage garden kom ind i billedet, da vi en aften mødtes vi hos en fælles ven. Den gang havde vi kysset endnu. I know.. Så uskyldig! Og sangen “I knew i loved you” og “Truly madly deeply” kørte på repeat til vores første kys. Som i øvrigt varede i 4 timer! Hvem kysser dog i 4 timer straight up?! Vel og mærket, med vores fælles ven og hans kæreste, lige ved siden af! Ved nærmere eftertanke, må vi godt nok havde været vild ør i kæberne.

Vi var blot små unger, purunge individer i en kontant teenage identitetskrise, der blændende ønskede at være voksne og frie. Åh den unge kærlighed, hvad! Et årti senere, fik vi sagt vores farvel og efterfølgende kom begge videre i hver vores liv. Idag er han gift med den smukkeste kvinde og er lykkelig præcis som han fortjener. Men den her sang, får mig altid til at tænke på dén aften! That first love!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS ORIGINALS BY ALEXANDER WANG