STIK DOG DIT LILLE VIDUNDER EN KLUD / HERLIGE AKTIVITETER TIL WEEKENDEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MÆND #1 DATINGTRENDS ELLER DÅRLIGT OPDRAGET?

STIK DOG DIT LILLE VIDUNDER EN KLUD / HERLIGE AKTIVITETER TIL WEEKENDEN

signemorkebergsjostrom-9

Et spørgsmål, jeg jævnligt får stillet: “Hvordan har du overskud til alle de ting i laver i weekenden?“Det tager jeg egentlig som et kompliment, men nu laver vi ikke utrolig mange ting i weekenden. Ind i mellem slår vi et smut forbi Zoologisk have, da, den ligger tæt på hvor vores hjem. I ny og næ, tager vi i Tivoli. Begge fremragende aktiviteter til et barn, men det sker ikke hver weekend. Det betyder ikke at andre aktiviteter ikke kan være fantastiske. I øvrigt, er egentlig min opfattelse, at det kan være svært at finde på, hvad man mon skal lave i weekenden med et lille barn. Og som overskriften lyder Stik dog dit lille vidunder en klud / herlige aktiviteter til weekenden, så har du nok allerede regnet ud, at jeg vil komme med et lille bud på dét idag.

Rengøring.
Stik dog dit lille vidunder en klud og gå igang med rengøringen. Det er faktisk sjovere end det måske lyder og små børn elsker at efterligne!

Byg en hule.
Et lagen over spisebordet og vupti en hule er blevet lavet! Smid et par puder ind og lav varm kakao med flødeskum, så skal der læses med en lommelygte. Det er verdens klasse af hygge i det lille hjem!

Besøg i et shopping center.
Noget så simpelt, som en tur i centeret, er faktisk noget vi gør ofte. Hun løber rundt på gangene, kigger på mennesker mens hun motionere hendes små stylter. Bonus: Det danske vejr er fuldstændigt ligegyldigt!

Legeplads.
En aktivitet vi alle overvejer over weekend, men den fortjener nu alligevel at komme med på listen. Det er jo sjovt for de små og som en ekstra forældre-bonus findes der flere og flere kaffe-boder på legepladser i weekenden! Yaaaay!

Cafe tur alene med dit barn.
En god cafe tur med dit barn, er altid pisse hyggeligt. Mest af alt, elsker børn at være alene med sin mor eller far. Nærvær!

Fingermaling.
Noget, som vi gør ofte! Fingermaling er sjovt og kreativt. Et vildt godt input på en gråvejrsdag og en fremragende gave ide til bedsteforældre!

Familie spil. 
Det kan være begrænset, at finde spil til et lille barn. Men det er ikke umuligt! Vi bruger meget tid på dette magnet spil. Kærlighedsvæsnet synes det er sjovt og vi får snakket farver og fisk. Endnu et vildt godt input på en gråvejrsdag!

Dans og sang. 
Noget Kærlighedsvæsnet og jeg gør ofte! Vi synger, danser og hopper – Stakkels naboer 😉 Op med musikken og bevæg kroppen, barnet skal nok melde sin ankomst!

Opfind lege.
Opfind jeres egen leg. Hos os, har vi en simpel leg som går ud på at kravle rundt efter hinanden, efterfulgt af at ligge på ryggen og sparke op i vejret mens vi skriger. Haha!

Hiv sengen ind i stuen.
Noget vi gør ofte! Madrassen bliver hevet ind i stuen, som er fantastisk til både koldbøtter, puttelæsning og film hyggeri. Den er et hit!

Modellervoks.
Kærlighedsvæsnet er lige lidt lille til modellervoks, men Djeco har virkelig nogle skønne pakker som appellere til kreativitet.

Børn i køkken.
Det er altid en god ide, at indrage børnene i huslige pligter. Især madlavningen er et hit. Begynd aftensmaden tidligt eller bag en kage, fuldstændig ligegyldigt, barnet elsker at tilbringe tid med dig og deltage i hverdagen.

Hop i sengen!
Det er altid en god ide, at hoppe i sengen. Kaste puder, gennem sig under dynen og grine højt! Her gør vi det så ofte, at Kærlighedsvæsnet begynder at grine når hun ser min seng.

Kom gerne med flere tips til weekenden :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND #1 DATINGTRENDS ELLER DÅRLIGT OPDRAGET?