VINTER + OVERTØJ / SVÆRT AT HITTE UD AF! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ER TRAVLT GODT?

VINTER + OVERTØJ / SVÆRT AT HITTE UD AF!

signemorkebergsjostrom-7signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2

Der er bestemt ikke længe til at flyverdragterne skal i brug og vinterstøvlerne skal varme på fødderne. Alle forældre, kan blive enige om én ting, tiden flyver simpelthen for hurtigt! Med præcis 10 uger til juleaften, er det bestemt på tide at tænke i det varmere tøj til de kære små. Jeg har netop taget Kærlighedsvæsnet’s MarMar Ode vinterjakke i brug. For at være ærlig, så er den møg lækker, har tilhørende overtræksbukser og er faktisk ikke vildt dyr! Der er tænkt på hver lille detalje! Selv imprægneringen er ECO bionic finish og er fuldkommen fri for flourstoffer, hvilket betyder der både kan suttes og kysses på jakken! Oven i hatten, skulle den eftersigende ikke være til at slide op, ligesom alt deres overtøj! Jeg har købt hele sættet i størrelse 2-3 år, da det skal holde hele vinteren ud. Kærlighedsvæsnet er en stor pige og bruger i forvejen 86-92 i tøj, udfra hvilket mærke det er. Jeg er i forvejen meget vild med mærket og hendes flyverdragt er denne, som også er fra MarMar.

Synes du også det er svært at hitte ud af?
Det virker måske fjollet, at både købe flyverdragt og vinterjakke + overtræksbukser. Men synes egentlig, at det har været enormt svært at finde ud af hvad behovet er med en tumling! I vuggestuen, skal hun jo tumle rundt uden at blive kold og en flyverdragt er nærmest et must. I weekenderne sover hun til lur i Bugaboo’s High Performance kørepose, som er monster varm. Og ville enormt gerne have en vinterjakke, så hun ikke får det for varmt når hun skal sove middagslur i weekenderne. Det er lidt det samme med vanter og vintersko. I vuggestuen har hun disse vanter med og vinterstøvler. Mens i weekenderne disse vanter og disse vinterstøvler. Det er nærmest to garderober!! Har i andre også det?!

Well.. Jeg synes Kærlighedsvæsnet har fået noget vildt lækre ting! Og nyder egentlig pisse meget, at hun ikke mangler noget! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER TRAVLT GODT?