ER TRAVLT GODT? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VINTERSTØVLER

ER TRAVLT GODT?

signe-3

Lørdag morgen og mine tanker kører rundt. Kærlighedsvæsnet er som altid, en ægte fornøjelse at vågne op med. Weekendens program, derimod, er proppet. Hvilket fik mig til at tænke på, er travlt godt? Før jeg blev mor, ville mit svar være: Ja! Men nu er jeg faktisk ikke helt så sikker. Jeg husker tilbage til sidste weekend, hvor nøgleorderne var ro og nærvær. Vores egen tosomhed, som var pragtfuldt og tiltrængt! Ordene kører rundt i mit hoved, måske er travlt virkelig ikke så godt? Måske er det bedre uden planer? Skal jeg ryde kalenderen? Måske, er det bare fordi jeg ikke er ordentlig på frisk og egentlig stadig er ganske syg. Eller er jeg bare mor med stort M?

Planerne er nu ikke så vilde, det er besøg af dejlige mennesker som jeg inderligt nyder at tilbringe tid med. Det er ikke nogle sure opgaver. På nogen måde. Det giver blot stof til eftertanke, for hvad dét præcis vi og vores børn har brug for? Og om vi forældre, måske ind imellem burde stoppe op og reflektere inden vi fylder kalenderen.

Hverdagen flyver afsted. Vores børn går i daginstitutioner og vi knokler røven ud af bukserne. Måske er det præcis derfor weekenderne, skal holdes aftale-fri og blot nydes med vores børn. Uden legeaftaler? Uden planer? Uden et program? Vi ( jeg ) er så organiseret at det ind imellem kan være dårligt. Bare mine tanker idag :*

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • anna

    jeg synes folk der har for travlt i hverdagen og har deres weekend fyldt op med aftaler er folk der ikke er i balance. det er så synd – de løber afsted i deres hamsterhjul og når trætte til weekenden, hvor det fortsætter med middagsaftaler, sport, arrangementer i et stræk – jeg har gjort op med mig selv hvad det ideelle liv er for mig og det fungerer- alle burde stoppe op og tænke: hvad er det bedste for mig og min familie – hvad er det vigtigste i livet – tid tid at vågne op i weekenden og tænke jeg kan egt .gøre hvad jeg vil i dag 🙂 det er da skønt – på den måde kan spontaniteten også få plads

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTERSTØVLER