VINTERSTØVLER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER DA IKKE MÆRKELIGT, ER DET?

VINTERSTØVLER

vinterstoevler

Der er ikke længe til at vinterstøvlerne skal i brug. Faktisk flyver tiden hurtigere end jeg ind imellem kan følge med. Jeg skal have købt mig et par nye vinterstøvler i år. Noget som har været på min to-do liste, også sidste år! Men det er altid så svært at vælge, alt for mange muligheder og jeg ender med at blive forvirrede. For hvad er det egentlig jeg gerne vil have? I år, er året, hvor der skal nye vinter lækkerier til mine fødder. Jeg har fundet lidt forskellige valgmuligheder på Asos, som altid har et super dejligt udvalg og tænkte jeg ville dele mine valg med dig! Måske leder du også efter vinter lækkerier til fødderne! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER DA IKKE MÆRKELIGT, ER DET?