DET ER DA IKKE MÆRKELIGT, ER DET? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EJ HVOR ER DET BARE UNFAIR ALTSÅ!

DET ER DA IKKE MÆRKELIGT, ER DET?

enmorsbekendelse

Tilsyndeladende, gør jeg en del mærkværdige ting. Ihvertfald hvis du spørger mine nærmeste. Egentlig finder jeg dem selv logik for burhøns, men det er åbenbart ikke sådan for alle. Så jeg tænkte, måske kunne du nikke genkendende til nogle af de ting på listen. Hvem ved, måske er de ikke så mærkværdige alligevel 😉

1. Jeg tager alt min makeup af OG skifter tøj, inden jeg henter min datter.
Det er da slet ikke så sært, at tag alt makeuppen af og hoppe i afslapningstøjet INDEN jeg tuller i vuggestuen for at hente Kærlighedsvæsnet. Vel? Logik for burhøns ikke sandt? Det er meget muligt, at pædagogerne og de andre forældre mener at jeg altid ser enormt ( træt, slidt, brugt ) komfortabel ud. Men det er altså virkelig rart! Well.. Normalt ik?

2. Jeg koncentrere mig enormt meget, når jeg bevæger mig op og ned af trapper.
Klodsmajor – med andre ord, lad vær med at tal til mig når jeg befinder mig på en trappe. I øvrigt, kan det ske at jeg falder når jeg står stille. Taler af erfaring! Ikke spor mærkeligt!

3. Attitude problemer?
Jeg har 2 sider og betegner dem som Mørkeberg og Sjøstrøm. Den ene ( hvis jeg selv skal sige det ) er et meget roligt væsen, det er selvfølgelig min Sjøstrøm side. Min Mørkeberg side, er en hel anden historie. Temperamentsfuld er et meget dækkende ord. Der skal en del til, før Frk. Mørkeberg viser sine tænder. Men lad dig ikke narre, hun er der! Synes selv det er ret standart!?

4. Garn-Issuse!
Indrømmer det gerne. Jeg har seriøse issuse med mit ikke-stylede garn. Jeg har intet problem med at spadsere rundt uden makeup og afslapningstøj. Men mine egne krøller, det er seriøst et problem for mig! Det er ikke ualmindeligt for mig, at style mit hår, også inden jeg bare skal handle!! Okay, måske lidt mærkeligt!

5. Kravler!
En leg som Kærlighedsvæsnet og jeg har, hvor vi kravler rundt på gulvet. Den ene efter den anden. Efterfuldt af at ligge på ryggen, sparke med benene og skald-grine. Jeg er sikker på, vi alle har nogle sjove lege med vores børn. Nogle giver mening, mens andre ( denne tilsyndeladende ) ikke gør. Det er bare os og vores tosomhed.

Skal vi ikke blive enige om, at det er nogle meget normale ting og det er da ikke mærkeligt, vel?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EJ HVOR ER DET BARE UNFAIR ALTSÅ!