EJ HVOR ER DET BARE UNFAIR ALTSÅ! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SÅ FINE!!

EJ HVOR ER DET BARE UNFAIR ALTSÅ!

signe-4

Ej hvor er det bare unfair altså! Virkelig.. Det var slet ikke hvad jeg forventede!
Jeg var til tjek hos min egen læge idag, oven på den ubehagelige oplevelse og akut operation som jeg var igennem sidste uge. Den var iøvrigt pisse smertefuld! Mine forventninger til idag, var ærligtalt at lægen skulle fortælle mig at alt var i den skønneste orden. Den har du nok allerede regnet ud, overhoved ikke stemte overens med de ord, som kom ud af lægens mund. Vitterligt, SÅ skuffet!!

Well.. NU bliver det personligt og er du yderst sart, så lad vær med at læs videre!
Fik jeg nævnt, at det befinder sig på en kvindes mest private område.. down there!? Yderst personligt! Jeg er nu sat på stærkt medicin, da såret på ingen måde er helet som det skulle. Det er derimod betændt og vildt hævet. Behøver jeg nævne det gør nas som bar´fan? Jeg vasker såret fuldstændigt som anvist, faktisk går jeg i bad nogenlunde 8 gange om dagen. Én ting, som er umiddelbart besværligt for mig. Jeg må ikke løfte tunge ting.. Alenemor + barn på 11 kg = en umulighed! Kærlighedsvæsnet’s behov kommer i første række. Altid! Og det er ikke til diskussion.

Status: Medicin. Hvis jeg får feber, muligvis indlæggelse og opereres på ny. Fedt! Tror bare jeg holder resten af dagen fri og ligger mig under dynen på sofaen! Fik jeg nævnt, at jeg er SÅ skuffet!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ FINE!!