DET PERFEKTE MIDDEL MOD EFTERÅRETS TØRRE LÆBER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LYSTEN TIL AT HIVE SKØNHEDEN MED I SENG

DET PERFEKTE MIDDEL MOD EFTERÅRETS TØRRE LÆBER

Indlægget er sponsoreret af Weleda.
Men er virkelig fan!! Hvorfor kan du læse længere nede 🙂

signemorkebergsjostrom-11

Hvem vil ikke have smukke kysseklar læber? Desværre er vi godt på vej ind i vinterhalvåret. Kulde og blæst, gør simpelthen ikke noget godt for vores hud og bestemt ikke for læberne! De kysseklare læber kan være lidt af en udfordring. Personligt, får jeg virkelig tørre læber, når kulden raser. Derfor vil jeg dele det perfekte middel mod efterårets tørre læber. Weleda har nemlig lanceret deres nye lip balm, som kommer i 3 skønne versioner. Nu er jeg stor fortaler for farve på læberne og nyder at mine læber både får den bedste pleje + en skøn farve! Fik jeg nævnt, at deres lip balm er fuldstændig naturlig og økologisk? Den er baseret på vitaminrige ingredienser, som olivenolie, jojobaolie og sheasmør. Ikke nok med den faktisk kan spises, er der også en snert af vanilje og rose. En økologisk-elskedende kvinde, som jeg, kan ikke andet end at være fan af produktet!

En lille side bemærkning. Jeg bruger også Weleda’s baby serie til Kærlighedsvæsnet. Hun har en tildens til tør hud omkring næsen og kinderne, når det er koldt. Calendula weather protection cream er guld værd til de kære små i løbet af vinterhalvåret! Just saying!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSTEN TIL AT HIVE SKØNHEDEN MED I SENG