LYSTEN TIL AT HIVE SKØNHEDEN MED I SENG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET FØRSTE TANDLÆGE BESØG

LYSTEN TIL AT HIVE SKØNHEDEN MED I SENG

signe-3

Kender du følelsen af noget nyt? Noget smukt? Noget virkelig varmt, når kulden banker på? Følelsen af virkelig at ønske sig noget så inderligt, endelig få dén med hjem og tanken strejfer dig “Jeg tager den aldrig af“! Præcis sådan har jeg det med Hafnium! Jeg er på alle måder fuldstændig forelsket i min overdrevet lækre og yderst smukke pels fra danske Hafnium. Faktisk så forelsket at jeg har lyst til at hive skønheden med i seng og aldrig tag den af igen. Den varme smukke og yderst bløde sag, er lavet med Saga’s ekstraordinære fur. Den er af en pisse lækker kvalitet og jeg kunne snildt tilbringe alle døgnets timer.. lige her!

Malene, som er bag det danske mærke Hafnium og designeren af den lyserøde skønhed. Er nytænkende i hendes designs, det er ikke “blot” endnu en klassisk pels til de kære Hellerup fruer. Nej, hendes designs har kant og viser personlighed. Hvilket virkelig tiltaler mig. Som du ved er jeg en all-black-kind-of-women, men en pink pels gør vitterligt meget i det endelige look. Ikke mindst er jeg mor til jordens dejligste datter, så det er oplagt til lidt matchy matchy 😉

Som du måske husker, var jeg på en mink farm i 2015. Turen gav mig egentlig et indblik i, hvordan dyrene bliver behandlet. Og jeg skal ærligt sige, at jeg har set kæledyr i bur i de danske børnehaver, fritidshjem og ungdomsklubber der har været mere ulykkelige en en eneste af de dyr jeg mødte på den tur. Pels har været en beklædnings genstand altid og jeg skal ærligt sige, at jeg er fan! Hvis du rynker på næsen over pelse, så har du selvfølgelig din fulde ret i at være uenig med mig. Bare husk på hvor dine sko, tasker og kødet du putter i munden, også kommer fra 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FØRSTE TANDLÆGE BESØG