DET FØRSTE TANDLÆGE BESØG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLOGGEN HAR FÅET EN MAKEOVER

DET FØRSTE TANDLÆGE BESØG

signemorkebergsjostrom-105signemorkebergsjostrom-103signemorkebergsjostrom-104signemorkebergsjostrom-102

Idag har vi været til Kærlighedsvæsnet’s første tandlæge besøg. Et besøg, som jeg vitterligt ikke troede ville falde i god jord hos skønheden. Hvem i al verden synes også det er rart, at have fremmedes fingre i munden? Det er også lidt nervepirrerende, med sådan nogle former for kontrol-besøg, det synes jeg ihvertfald. Føler det lidt ligesom eksamen, der er nogle som skal fortælle om jeg gør et godt nok stykke arbejde. Er jeg den eneste med den følelse? Altså tandbørsteriet fungere egentlig super godt herhjemme. Én af de ting, som jeg faktisk har været opmærksom på siden hun var en lille pige. Yes!!! Et sted, hvor jeg ikke har gjort hende en bjørnetjeneste! Allerede inden hun fik tænder, har jeg leget tandbørstningen ind i hverdagen. Og det har fungeret vildt godt hos os! Nu er rutinen, at jeg børster først og hun børster efter. Ingen svinger i valsen, det er bare en skal-opgave.

Kærlighedsvæsnet er født med tandemalje fejl på hendes fortænder. Måske ikke noget du umiddelbart har spottet på mine billeder, men de er der altså. Idag fik jeg svar på at det skyldes, at jeg har fået medicin, mens hun lå i min mave. Hvor crazy er det ikke lige? Under min graviditet, fik jeg selexid for blærebetændelse. Det har gjort, at hendes tandemalje ikke er vokset ordentligt ned på fortænderne. WTF! Føler mig lidt som en lort! Man skal altså tænke sig lidt om når man er gravid, og passe ekstremt meget på sig selv. Det er jo super synd!

Well.. Udover hendes tandemalje på fortænderne, blev hun rost til skyerne. Tænderne er der mange af og de er rene. Altså tandbørstningen fungere! Oven i hatten, klarede hun hele kontrolen super godt og tandplejeren var super sød. SÅ stolt en mor!! Vi skal først til næste tandlæge besøg om 2 år. Yes, sej lille pige :*

Pssssst der er 50% på hendes outfit fra Gardner & the gang lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGEN HAR FÅET EN MAKEOVER