BLOGGEN HAR FÅET EN MAKEOVER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SØVN UDEN AT VÅGNE

BLOGGEN HAR FÅET EN MAKEOVER

22104377_864061777094950_6154508279453947489_o

Det var da på tide, at bloggen har fået en makeover! En ny ( yderst ) fin sidebar, som du kan se ude til højre. Her kan du både finde en hurtigt tekst over hvem jeg er, de mest populære indlæg, hvad jeg kigger på i øjeblikket og som noget nyt opskrivning til mit nyhedsbrev. Planen er at indrage nyhedsbrevet hver mdr, med lidt ekstraordinært lækkert til jer som følger med. Lidt små ( hemmelige ) historier fra hverdagen. Nogle skønne giveaways, inspiration og selvfølgelig sparetips som jeg ved mange af jer er vilde med.

Måske er det noget for dig, om ikke andet kan du skrive dig op her :*
Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØVN UDEN AT VÅGNE