DAGENS SPARETIP: 20% PÅ ALT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRNEBIDRAG ER ET LATTERLIGT LILLE BIDRAG

DAGENS SPARETIP: 20% PÅ ALT

designdreams

Der er intet mindre end 7 uger til vi begynder at pynte op til jul! Jeg ved ikke med jer, men jeg glæder mig faktisk! Ikke nok med at julen er børnenes fest, så er den altså ganske hyggelig. Jeg må dog også indrømme, at jeg i den grad mangler julepynt og er derfor gået all-in på at kigge efter gode tilbud og lækre jule items. Men det er nok blot mig!

Dagens sparetip! Interiør shoppen, DesignDeams.dk holder fødselsdag i denne weekend! Det betyder for os interiør-glade mennesker, at vi simpelthen sparer 20% på alt, med rabatkoden FØDSELSDAG. Det er lige fra børneværelset til køkken, stue til soveværelse. OG julepynt!! Dog ikke i forvejen nedsatte varer og kun i denne weekend, 29. september til 1. oktober 2017. Men bare rolig der er masser godter!

Jeg kigger pt. på House doctor jule kalenderen, den trillende og yderst søde bil med juletræ, mens Ferm Living lysestage ville være fabelagtig som hængende adventskrans. House Doctor’s uro har jeg virkelig også svært ved at stå for, synes den er virkelig fin!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNEBIDRAG ER ET LATTERLIGT LILLE BIDRAG