KEDSOMHED OG NU MED NY MINIMALISTISK POSTER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KARRIERELIVET OG ALENEMOR-ROLLEN

KEDSOMHED OG NU MED NY MINIMALISTISK POSTER

plantepostersignemorkebergsjostromplantepostersignemorkebergsjostrom

Måske skulle jeg gå en tur?
Jeg har ikke været ude af mit hjem, siden jeg mandag aften blev akut opereret. Det var noget af en overraskelse. Bestemt ikke en af de positive af slagsen. Faktisk føler jeg mig egentlig okay frisk. Ja vist er det stadig smertefuldt, men det er bedre i mandags. De kloge mennesker siger frisk luft er sundt, så en lille tur skader vel ingen? Efter jeg havde taget overtøj og sko på, bevægede jeg mig langsomt ned af trapperne. “Det går da ganske fint” jublede jeg inden i. “Vent, AV.. FUCKING AV“. Jeg nåede lige rundt og hjørnet af min bygning, hvor jeg ellers vente om og gik hjem! Min voksen ble og jeg, var på tur i ca. 3 min, hvor efter jeg iøvrigt er begyndt at bløde. Flot Signe! Ja jeg omtaler faktisk ind imellem mig selv som 3 person!

Pis! Hvad kan et kreativt menneske så lave? Kreativitet udfoldelser. Ja, tak!
Jeg er bestemt ikke van til bare at ligge. Faktisk finder jeg det ret svært bare at glo på netflix i flere dage. Jeg bliver ubehagelig restløs! Hurtigt fik jeg dog hevet det røde papir frem fra gemmerne og min plante foran objektivet. Vupti vupti. En plante minimalistisk poster til min væg!
Den er da meget fin, synes du ik?

Min kedsom forsvant og min væg kan nu blive fint pyntet!
Hvis du også vil have en, så send mig endelig en mail :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARRIERELIVET OG ALENEMOR-ROLLEN