PISSE SEJ PUKY - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKAL DE FEDE SVEDE?

PISSE SEJ PUKY

Indlægget indenholder reklame links. 

signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-7

I takt med at Kærlighedsvæsnet bliver ældre, er hun også mere bevidst. Det betyder dælme også at det kamera og billede-halløj er pænt kedeligt! Haha, livet som datter til en fotograf stinker bare ind imellem. Hun er aller mest interesseret i, at få fingerne i den sorte spændende Canon ting, som jeg har mellem fingerne. Det er med tungen lige i munden! 😉

Well… Jeg har købt en Puky til hende. En rullende og yderst skrigende pink cykel, som hun fræser rundt på! En balancetræner, som eftersignede skulle være så vanvittig god, at børn ren faktisk springer hele 3 hjulet cykle stadiet over! “Say whaaaaaaat, sådan en skal vi havde!!” var min tanke, da jeg hørte om dette vidunder af en cykle. Den passer hende perfekt og hun har allerede så småt fundet ud af hvad styret skal bruges til. Hallelujah siger hendes mor ( ja mig ) mens jeg klapper i mine små fingre! Balancetræneren kan bruges fra 1 år og findes i to modeller. Wutsch, som er den jeg købte og Pukylino, den støreste forskel er at Wutsch også kan bruges udendørs. Hvilket jeg syntes var meget smart. Når de kære små er over 2 år, kan de med fordel skifte over til en løbecykel.

Smart, er det sgu! Jeg glæder mig over at hun hverdag øver sin balance og bliver pisse sej til at cykle!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL DE FEDE SVEDE?