SKAL DE FEDE SVEDE? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
RO OG NÆRVÆR

SKAL DE FEDE SVEDE?

signemorkebergsjostrom-8

Shit, mit maveskind ligner jo noget der er direkte løgn
Kan man overhoved se at jeg ikke er gravid længere?
To sætninger, som uden tvivl er blevet sagt højt af flere nybagte mødre end jeg! Lad os være ærlige, dagene, ugerne, månederne efter en fødsel tvivler vi på om vi nogensinde vender tilbage til os gode gamle jeg igen. Har kroppen mon ændret sig for altid og evig-tid? Er vi mødre dømt til at være flommede? …Bare rolig.. Den ændre sig!

At ligne man stadigvæk er super gravid og være nyfødt. Glem din blufærdighed på barselgangen!
Efter dagene på barselgangen, forsvandt min blufærdighed hurtigt. Vidt fremmede sygeplejerske, forældre, svigerforældre og besøgende som kiggede ned af mine spændte-ammende-bryster, mens Kærlighedsvæsnet suttede løs og i øvrigt også fik hud til hud-kærlighed. Den blufærdighed røg sig en tur.. Hurtigt! Ikke at jeg umiddelbart følte mig tilpas i min krop. Faktisk overhoved ikke. Jeg kan huske min daværende kæreste fik smidt en spydig kommentar eller to på barselgangen. Læs også 15 ting du aldrig skal sige til den nybagte mor aka din kæreste. Kroppen var jeg på ingen måde tilfreds med, men hvem fan er det dagene efter sin fødsel? Til gengæld havde jeg, som alle andre nybagte kvinder, pisse travlt med at være dybt forelsket og opslugt i jordens mest fantastiske lille væsen. Dagene bliver til uger, som bliver til mdr. Jeg havde bestemt en forventning om, at tabe mig hurtigere! De første 16 kg gik egentlig hurtigt nok, de sidste 4.. Not so much! Kroppen ændre sig når vi kvinder bliver mødre, ihvertfald dem af os som ikke hedder Mathilde Gøhler og ligner en million. ALTID!

Skal de fede svede?
Jeg har faktisk haft svært ved at komme igang med træning. I øvrigt spiser jeg tand smør og elsker det! Ja, vist løber jeg en tur i ny og næ, været lidt til yoga, gået enormt langt trilleture under min barsel, men har vitterligt ikke gjort meget for at tabe mig! Det er kommet ganske naturligt og fuldstændig løbene. Kærlighedsvæsnet er 16 mdr og nu er vægten faktisk en smule lavere end før jeg blev gravid. Jeg kan kende mig selv, dog med lidt længere amme-bryster og slappere maveskind. Men det er overdrevet befriende. Virkelig! Min pointe er, lad vær med at stress over vægten. Det kommer stille og roligt. En dag af gangen! Så slip tanken om at de fede skal svede i et trænings center! Brug hellere dit krudt på at smide makeup i fjæset, style dit hår og at føle dit tiltrækkende.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RO OG NÆRVÆR