AT FØLE SIG TILTRÆKKENDE + 20% RABATKODE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PINKY FØLELSER OG APPELLERE TIL LÆRING

AT FØLE SIG TILTRÆKKENDE + 20% RABATKODE

Indlægget indenholder reklame links. 

signemorkebergsjostrom-6

Inden vi starter, lad os samle op på mit forrige indlæg. Det at være kvinde og mor! Faktummet af at vi kvinder er sensuelle, feminine væsner også selv om vi er mødre! At føle sig tiltrækkende er vigtigt. Det er også en ting som er utrolig nem at glemme i hverdagens gøremål med små børn. Alt andet lige, noget som virkelig gør en kæmpe forskel på vores egen selvopfattelse og humør. Intet er skønnere, end at føle vi selv ser dejlige ud! En undervurderet følelse, hvis du spørger mig! Som i øvrigt ikke handler om i kære mænd ( hvis i læser med ) 😉

Noget som ligger lige til højrebenet i denne forbindelse, Lingeri shopping og Nelly.com! Nelly har netop lige nu 20% på deres egne NLY brands med rabatkoden FILTER, også deres lingeri kollektion. Økonomisk er den til at betale og så er deres designs faktisk utrolig lækre! Jeg har købt denne body i blonder, som jeg rocker idag sammen med en af Hafnium overdrevet smukke pinky pelse! Desuden har jeg også købt denne soft bh, disse outstandig trusser og denne skønne mesh top.

I øvrigt har jeg makeup på fra Fenty beauty by Rihanna, virkelig vilde produkter. Contouring produkterne er for vanvittige! Desuden har jeg den nye dejlige lip balm på fra Weleda ( Berry rose ) på, den er vildt skøn og fugtgivende!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINKY FØLELSER OG APPELLERE TIL LÆRING