LIDT PINKY OG DÉT AT VÆRE KVINDE OG MOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TAGER SATME HATTEN AF FOR JER

LIDT PINKY OG DÉT AT VÆRE KVINDE OG MOR

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-5

Før vi starter på dagens ærlige indlæg, lad os blive enige om alle kvinder fortjener lidt pinky i deres liv! Idag rocker jeg den lækreste pels fra danske Hafnium. Av! Den er møg fræk og super blød, just saying! Farven pink er nærmest obligatorisk for os kvinder med pige-børn. Farven som små piger på magisk vis bliver draget af, alt andet lige er jeg personligt vild med fænomenet matchy matchy. #PinkyWednesday 😉

Idag vil jeg gerne sludre lidt om dét at være kvinde og mor. To roller, som naturligvis går hånd i hånd. Det kan vi hurtigt blive enige om! Men vores kvindelighed, er ekstrem vigtigt at bevare også selvom vi bliver mødre. Vi er sensuelle, feminine væsner, vi skal udfolde og stråle. Midt i ble skift og barsel kan vi hurtigt glemme den side af vores personlighed. I know! Det er så meget nemmere at have afslapningstøj på hele døgnets 24 timer. Sandt. Men faktisk gør det bestemt intet godt for os eller vores selvopfattelse. Faktisk er jeg begyndt at opfatte det, som en form for selvterapi. At føle mig godt tilpas og føle mig smuk, er alt for undervurderet og det er meget nemmere bare at lad sig selv falde hen. Før du ved af det, aflevere og henter du dit barn med mælkepetter, hullede bukser mens du desuden også stinker lidt af sved. Det er ikke en løftet pegefinger, mere et opråb om at vi faktisk har det bedre, hvis vi blot yder en lille smule. En god shopping tur, nyt frækt undertøj eller blot lidt mascara kan gøre meget.

Let’s do this!
I øvrigt er der 20% på alle NLY brands hos Nelly. Også møg lækkert lingeri! Brug rabatkoden Filter ved check out.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAGER SATME HATTEN AF FOR JER