TAGER SATME HATTEN AF FOR JER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYT I DET LILLE LEGEHJØRNE

TAGER SATME HATTEN AF FOR JER

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-2

Jeg tager satme hatten af for jer, med mere end et lille barn!!
Der er flere i mine termin gruppe på facebook, som allerede er gravide med de smukkeste preggo maver. Nogle skal til at føde, andre har født mens nogle netop er blevet gravide, men alt andet lige.. Shit de er seje med ben i næsen! Selvom jeg faktisk er pisse misundelig, kunne jeg slet ikke forestille mig, at være gravid på nuværende tidspunkt. Med én krudtugle oven i at være gravid eller nybagt mor, som vi alle ved betyder træthed, kvalme og ubehag, særligt de første mdr af graviditet. Åh, I’m not even close to being there! Forstå mig ret, jeg ville elske endnu et barn.. hele oplevelsen med en dejlig mand. Men lige nu, ville jeg pænt takke nej. Min krop er først så småt ved at finde tilbage, hormonerne har netop lagt sig, jeg er begyndt at få min nattesøvn ( de fleste nætter ), alt i mens mine bryster stadig agere som sutteklud. Hvilket gør jeg, har den vildeste respekt for jer kvinder, som hopper ud i flere børn så tæt på hinanden. Det kræver dælme både mentalt og fysisk styrke + en fandens masse tålmodighed!! Forstå sat’me ikke hvordan i gør det, hvor i får overskuddet fra, men det er godt gået!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT I DET LILLE LEGEHJØRNE