NYT I DET LILLE LEGEHJØRNE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN UFORGLEMMELIG DAG

NYT I DET LILLE LEGEHJØRNE

Indlægget indenholder reklame links.

nofred-6 nofred-5 nofred-4 nofred-3 nofred-2 nofred-1

Når ens barn går fra baby til barn, betyder det også udskiftning i hjemmets lille legehjørne. Pludselig er en madras fyldt med legetøj, ikke ligeså spændende. Kærlighedsvæsnet var så småt begyndt at plante sin lille popo rundt omkring på gulvet UDEN at bruge madrassen. I øvrigt brugte hun glædeligt sofabordet at lege på. En hurtig beslutning og nu er madrassen pakket væk! Den bliver selvfølgelig hevet frem i ny og næ, særligt til filmhygge. Så dejligt! Desuden har jeg fået købt et bord ( her ) og to stole ( her ) til det lille legehjørne. Begge fra Nofred, som jeg har cravet efter i overdrevet lang tid! Kærlighedsvæsnet er nok i bund og grund pisse ligeglad, men jeg sætter altså en ære i at hendes legestuff’s passer ind i resten af lejlighedens minimalistiske indretning. Nofred er bare så pisse sødt, hvis du spørger mig!! Jeg har også flyttet køkkenet inde i stuen, nu får jeg serveret morgenkaffen og diverse gryderetter af Kærlighedsvæsnet mens min store popo er plantet i sofaen. Så smukt!

 Jeg er en farveforskrækken kvinde og trods Kærlighedsvæsnet har fået mig til at shoppe lidt rosa, så elsker jeg virkelig de nedtonede farver. Måske er det blot mig, eller hvordan har du det med skrigende farver i dit hjem?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UFORGLEMMELIG DAG