AFTENS BRYLLUPS OUTFIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FORBEREDELSER TIL DEN STORE DAG

AFTENS BRYLLUPS OUTFIT

signe-3signe-4

Inden vi starter, har du nok allerede gættet, er dette indlæg skrevet i forvejen. Jeg forventer ærligtalt ikke at være ude af sengen endnu, men hvem ved, måske overrasker jeg! Desuden har du nok også luret, at jeg var en smule mere tildækket øverst oppe igår aftes. Disse billeder blev i øvrigt også skudt sidste weekend, altså før min spray tan. Så undskylder da for, hvis du føler behovet for et par solbriller 😉  Når det er sagt, lad mig være ærlig: Jeg F****** elsker den kjole, som var aftens bryllups outfit! Den er fabelagtig både til et smukt bryllup, som i går aftes, til en cocktail aften med veninderne, sågar også til en familie fødselsdag. Jeg er fan! Ja vist er det ikke den klassiske lange sag eller den romantiske kjole. Det kan vi hurtigt blive enige om, men se her hvordan den sidder, når den er bundet korrekt. Then… let’s talk. Den er jo gude lækker! Synes du ik? Kjolen er fra Iil7, som har deres butik inde i byen. I øvrigt er mine heels fra Christian Louboutin, de klassiske stilletter fungere bare.

Forresten, hvis du er hurtig, kan du sikkert stadig nå at fange min instagram story fra igår aftens. Check den ud her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORBEREDELSER TIL DEN STORE DAG