FORBEREDELSER TIL DEN STORE DAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD ER DET VÆRSTE VED AT VÆRE ALENEMOR?

FORBEREDELSER TIL DEN STORE DAG

img_6686 img_6709

Ugens program: Forberedelser til den store dag. Brylluppet. En hurtig sidebemærkning, ikke mit bryllup men min barndomsveninde. Alt andet lige, er det en pisse stor dag i min bog. Jeg skal i øvrigt også være brudepige, mens Kærlighedsvæsnet er blomsterpige. Er nu i tvivl, om blomsterne bliver smidt, eller om hun finder dem sjovere at putte i munden. Den tid, den sorg. I morgen er dagen, dagen hvor kirkeklokkerne ringer, solen skinner og der er vild romantik i luften. Shit, jeg glæder mig! Mon ikke vandfast mascara er en yderst god ide?!

Tilbage til emnet. FORBEREDELSER TIL BRYLLUP! Min uge, skulle være startet smukt med ansigt behandling hos Naturlig smuk. Sammen med samtlige møder og opgaver, kunne jeg pænt aflyse behandlingen, da jeg blev lagt ned af den skide influenza. Pis! Sygdom kommer bare aldrig på et belejligt tidspunkt! Èn behandling, jeg nægtede at aflyse trods feber, Spray tan hos Tanning Danmark. Den lå heldigvis i går og ser den stadig som en nødvendighed. Det er sgu ikke særlig flatterende med en bleg-hvid-mor-krop i en smuk sart rosa farve. Øh, nej! Panodilerne var min bedste ven og det hele lykkes! Pssssst det ovenstående billede er lige efter behandlingen, jeg er selvfølgelig ikke så mørk i morgen 😉 I øvrigt var jeg hos min fabelagtige og pisse seje frisør, Michael, sidste uge. Hvor jeg har fået en ny lækker balayage, bare se her. Idag har jeg så været forbi min veninde Sol, som har Nailfix & Beauty. Er mine nye negle ikke bare så fine?! Negle, hår og spray tan. Mangler jeg bare stylingen i morgen tidlig og jeg er klar på at fejre kærligheden!!

Det er ALTID en god ide, at planlægge forberedelserne til den store dag. OGSÅ som gæst! Book behandlinger i noget tid i forvejen, så alt er skemalagt og lige til at gå til. Alle behandlingerne skal helst ligge i ugen op til, dog kan garnet snildt blive gjort lækkert ugen op til. Det er ihvertfald min erfaring! Så står du og skal til et vildt romantisk bryllup, så planlæg i god tid. I øvrigt, smidt makeup-frie dage ind i dagene op til Brylluppet. Så sidder makeuppen, altid lige bedre. Eller er det bare mig? 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER DET VÆRSTE VED AT VÆRE ALENEMOR?