FORBLØFFENDE SMUKKE INDRETNINGS DETALJER / HOMEISH - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JEG ER FAKTISK PISSE MISUNDELIG

FORBLØFFENDE SMUKKE INDRETNINGS DETALJER / HOMEISH

Sponsoreret af Homeish.

homeish-8 homeish-5 homeish-6 homeish-1 homeish-2

Lidt ganske særligt, til os indretnings-elsker! Idag deler jeg lidt to forbløffende smukke indretnings detaljer fra Homeish. De har simpelthen de mest pragtfulde og unikke items til de danske hjem. Items som kan pifte et hjem fuldstændig op, med twist som personligt har forbløffet mig. Som du kan se, har jeg lavet to en billederapporttager, hvor både terrariet i glasklokken fra Green Factory og lampen fra Nordal indgår i begge. Mest af alt, fordi det éne henvender sig, til os med børn og det andet til jer uden. Begge smukke og ville elske at kunne have bordene stående med lækre items på. Dog ikke så børnevenligt, Kærlighedsævnset ville være all-over og det ville ikke ende nært så pænt. Øv! Derfor den børnevenlige version 😉

Den smukke kreation af Green Factory, en glas klokke som indenholder den findeste terrarium. Mest af alt minder den, om en magisk skov, lige midt i min stue. Sit eget lille selvvandende univers, et økosystem som blot skal have sollys ( dog ikke direkte ). Kærlighedsvæsnet og jeg studere og snakker om planten, som i den grad ligger op til en eventyrlig historiefortælling på madrassen. Lampen fra Nordal, er ligeledes skøn! Den bringer mig på en nostalgisk rejse tilbage til da jeg var barn, min farmor havde noget ligende. Og elsker at kigge på lampen, mens den bidrager med glæde og minder. Den passer intet mindre end perfekt ind, i den gamle herskabslejlighed som jeg også kalder hjem. Faktisk bryder den, min ekstremt minimalistiske og tildelt kolde stil, på den virkelig lækker og personlig måde. Jeg er vild med det!

Igennem længere tid, har jeg kigget rundt på Homeish‘s webshop, gentagende gange overvejet at droppe forbi deres fysisk butik i København SV. Som i øvrigt har åbent alle ugens 7 dage! Jeg har opmålt entreen, for syntes simpelthen dette er det smukkeste spejl jeg nogensinde har set. Det er fra Nordal, som er et af de mærker, som Homeish fører. Nordal’s designs er rå og maskuline, virkelig cool! Psssst se lige det her skab, ville det ikke også bare være smukt i entreen? Mens Design by Us laver fortryllende bløde og ladylike lamper. Bare se den her, perfekt til kærlighedsvæsnet’s værelse ik? Foxy Potato er også i deres sortiment, jeg har faktisk denne, som jeg lige skal tag mig sammen til at smide på væggen. Den vil virkelig pynte så fint! Sidst men bestemt ikke mindst, forhandler Homeish, også Green Factory. Unikke og særlige planter i glasklokker. Virkelig magiske!

Er du også pjattet med unikke og personlige items i dit hjem, så kan du finde Homeish lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER FAKTISK PISSE MISUNDELIG