MED BØRN I ENTREEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SOM MOR PIBLER RYNKERNE FREM

MED BØRN I ENTREEN

boernogentreentre

Åh skat, du skal have tøj på. Se jeg sætter dig lige her på køkkenbordet mens du får sko og jakke på“, en sætning jeg gentagende gange har sagt til Kærlighedsvæsnet. Troligt, har hun siddet på køkkenbordet mens hun har fået overtøj og sko på. Det er en vaskeægte midlertidigt lorte løsning, så mange ting kunne jo gå galt. Hverdag har jeg tænkt tanken “jeg burde gøre entreen mere børnevenlig“! Den evige dårlig samvittighed! Som kommende førstegangs forældre, tror jeg de fleste af os tænker, at vores hjem ikke kommer til at ændre sig. Som udgangspunkt har vores børn jo deres eget værelse. De tanker kan du godt pakke sammen, og det kan ærligtalt kun gå for langsomt. Børn er ALLE steder, ligeledes er deres legetøj, tøj og alt andet! Hvis barnet ikke allerede har et legehjørne i stuen, så er det helt sikkert at det kommer. Just saying, du kommer ikke udenom! 😉 Det samme er gældende for børn i entreen. Måske tænker du at de kan sidde på gulvet og få sko på. Javist, det kan de da. Hvis de gider! Men et barn i flitsbue position er temmelig svært at få i tøjet. Det er nemmere med en lille bænk, og i den grad nemmere med nogle søde knager hvor tøjet bliver hængt. Ligeså vel som det er skønt børn børn, at have spejle. Forkærligheden for sit eget spejlbillede!

Som du ved, er mit hjem indrettet yderst minimalistiske. Jeg flyttede ind i lejligheden, da Kærlighedsvæsnet var nyfødt og er egentlig ret glad for de ikke er nogen nips ting i børnehøjde. Det har hele vejen igennem, været super vigtigt for mig at hendes ting, blender ind i min indretningsstil. Hvilket betyder minimalistiske børneindretning! Hun har mere eller mindre ting i alle rum, og der er masser plads til udfoldelser og leg. Jeg har fået shoppet og indrettet et område i entreen kun for hende. Det er jeg dælme glad for! Det gør hverdagen en smule nemmere.

I min entre kan du finde et mix af Nofred mouse bænk, Hagelens sommerfugle knager og Ice cream spejlet fra Eo. Både spejlet og bænken er ting, som jeg virkelig har skulle spare op til og i øvrigt selv skulle undvære. For at lave en minimalistiske børneindretning, behøver det altså ikke at være de dyre items. Det er blot min kærlighed for indretning. Bare fordi jeg er alt for kræsen, betyder det bestemt ikke at det skal være sådan for alle. Det er altid en god ide at kigge forbi Reshopper hvor kan du næsten altid finde nogle bruge og yderst søde børnemøbler. Hvis du er mere DIY typen så et loppemarked, der er faktisk virkelig skønne ting som snildt kan blive gjort fine med lidt maling eller slibning. Det lyder nemt ik?

Farver. Farver er lækre, personligt er jeg mere til de nedtonet farver. Men et enkel børnemøbel i farver er heller ikke dårligt. Du skal blot tænke, at det skal blende ind i de farver, som går igen i dit hjem. Så ledes at barnets univers, bliver en del af indretningen og ikke skiller sig ud. Det er ihvertfald den stil, som jeg nyder.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOM MOR PIBLER RYNKERNE FREM