SOM MOR PIBLER RYNKERNE FREM - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NY LÆKKER BALAYAGE

SOM MOR PIBLER RYNKERNE FREM

alenemor

Det er ingen hemmelighed, at det er røv hårdt at blive forældre. Med en lille nyfødt, er der en god udsigt til et års tid med minus på søvn-kontoen. Det konstante og mest naturlige valg, at tilsidesætte sine egne behov, fjerner sgu også tiden med selvforkælelse, ligeså vel som det fjerner toiletbesøg alene. Hele livet drejer sig på magisk vis kun om én ting, og det er barnet. Før jeg blev mor, tænkte jeg “Ej hvor hårdt kan det lige være brokkehoveder?!” Det er virkelig hårdt! På samme tid, selvfølgelig også pisse dejligt og kæmpe stort!

Da jeg igår, delte dette indlæg. Gik det op for mig, hvor stor en ændring man faktisk kan se på mit udseende. Ja vist er jeg 1,5 år ældre men som mor pibler rynkerne frem. Well.. Det har vel også sin charme! Som du ved, er det over 1 år siden, at jeg skulle finde mig tilrette i min nye titel som alenemor. Fortryder ikke beslutningen. Den var det fuldstændig rigtige! Men det har selvfølgelig været ekstra hårdt, ikke at have en partner at dele de hårde tider med. I vores hjem, er der sgu kun én voksen til at klare night terror, sygdom og de almindelige opvågninger. Alt andet lige, kommer det altså lidt bag på mig, er hvor meget man ældres på blot et år. Kærlighedsvæsnet er vokset sig fra baby til barn, og jeg har fået en god slat rynker 😉 Hallelujah #singlemomlife

Jeg tager dem, som bevis på min nye visdom!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY LÆKKER BALAYAGE