NY LÆKKER BALAYAGE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT SKULLE DELE

NY LÆKKER BALAYAGE

balayage-1

Jeg er vild med balayage! Farver toner, som sammen laver det lækreste spil i håret og i min optik giver en fuldkommen unik wow-effekt. Der er ingen tvivl om, at min frisør er Københavns bedste. Jeg er på alle måder vild med Michael, hans kunstværk ligeledes hans personlighed. Bliver aldrig skuffet, når giver ham frie hænder til at være kreativ. Michael’s valget af farver, som blender sammen på den mest naturlige måde, gør mit hår levende og alt andet end kedeligt. Teknikken hedder balayage, den er mere giver en mere glidende overgang, end ombre, som jeg har haft nogle år tilbage.

Mit hår er i allerhøjeste grad en del af min identitet, ligeledes min seksualitet. Kan være tilbøjelig til at sige, at mit hår langt vigtigere for mig end makeup. Jeg har intet problem med at rocke et makeup-frit ansigt, men at rocke mine egne krøller eller ikke-stylet hår, åh det er satme svært for mig. Egentlig er jeg overordnet ikke specielt forfængelig, men når det kommer til mit garn er jeg det nok. Mit hår er stort, trods jeg har tabt en del i forbindelse med at amme Kærlighedsvæsnet, er der stadig masser tilbage. I øvrigt, kan du huske min skallede plet som jeg har skrevet om her? Den har Michael reddet mig fra. Lykkelig! Endnu en grund til at jeg elsker den mand! Michael har endda også fixet mine bryn, så nu er jeg mere end klar til det kommende bryllup. Yaaaay!

I øvrigt er min buksedragt en ældre og yderst fræk sag fra IRO.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT SKULLE DELE