POLTERABEND - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 TING HUN HAR LÆRT MIG!

POLTERABEND

img_5499polezgif-com-video-to-gif-3

For nogle uger tilbage, holdte vi polterabend for min veninde Anna. Hun skal giftes lige om et øjeblik! Wauw så spændende!
Hendes polterabend skulle være i hendes ånd og faktisk har vi haft planlagt dagen i mere end de sidste 6 mdr! Det skulle være afslappende og dejligt for hende, hvilket var det vigtigste for os. Anna, er en kvinde de fleste ville kalde for en vaskeægte FBI agent. Hun ved sådan ca.  alt og alle. En umulig person at overraske! Det krævede derfor både tungen lige i munden, krydsede fingre og en god portion held, for at hun ikke skulle opdage hvilken dag og programmets helhed. Utroligt nok, så lykkes det os faktisk at overraske hende! Det kommer stadig bag på mig!

Programmet:
09.15 Pynte biler.
09.40 Anna blev hentet.
11.00 Ilse Jacobsen’s skønne kurbad.
12.30 Massage til the bride to be!
13.30 Frokost hos Ilse Jacobsen
16.00 Brain game
18.45 Sticks and Sushi, Tivoli hotellet.
21.45 Cocktail bar.

Vi skulle kører fra København til Hornbæk, hvor Ilse Jacobsen har sit kurbad. En times køretur og vi havde sørget for drikkevare, snacks og selvfølgelig pik-sugerør. Hvilket man faktisk ikke kan undvære på et polterabend. Det var et hit! Anna drikker altid mojitos og der var spandevis af cocktailen. Kurbadet var fantastisk, virkelig afslappende, masser forfriskninger og opvarmet pool. Deres frokost var simpelthen så lækker og kan varmt anbefale Ilse Jacobsen’s skønne kurbad! Det er ikke sidste gang, at jeg sætter mine ben der!! Vi valgte Brain game, da Anna jo som sagt er lidt alla FBI. Hvilket jo betyder hun er super god til at løse gåder. Det var faktisk hyldende morsomt, selvom mit hold tabte stort! Sticks and Sushi er hendes favorit sted at spise, så selvfølgelig skulle vi spise der. Sidst men ikke mindst, cocktail bar 😉 Må indrømme, at mit hoved gjorder noget ondt dagen efter!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING HUN HAR LÆRT MIG!