10 TING HUN HAR LÆRT MIG! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JOLLYROOM OG A WALK I THE PARK

10 TING HUN HAR LÆRT MIG!

signemorkeberg-7

Hun gør mig intet mindre end den heldigste kvinde på jorden! Når jeg ind imellem tænker tilbage på mit liv, før hun kom til verden, går det op for mig hvor meget jeg har ændret mig. Allerede fra det første hej og dagene på barsel gangen, var der ingen tvivl om at hun har været den største livsændring jeg nogensinde har oplevet! Hun har både givet mig visdom og styrke, enorme glæder og bekymringer. Faktisk har hun lært mig mere, end jeg ind imellem kan sætte ord på. For hvor er det præcis jeg har ændret mig? Jeg har forsøgt at lave en liste over nogle af de ting hun har lært mig, måske kan du nikke genkendende til et par punkter eller 10 😉

 1. Jeg er blevet tålmodig. 
  Tålmodighed er en dyd, det har dog aldrig været min stærke side. Altså før jeg blev mor. Nu ejer jeg enormt meget! Meget voksent!
 2. A menneske.
  Jeg er faktisk blevet et rendyrket A-menneske! Og jeg er faktisk begyndt at elske de tidlige og rolige morgner!
 3. Toiletbesøg med tilskuere. 
  Jeg er begyndt, at værdsætte mine toiletbesøg alene. Har ellers aldrig været kostbar med, at dele toilet besøg med veninder. Det er jeg nu 😉
 4. Struktureret.
  Før jeg blev mor, var jeg ærligtalt et rodehoved. Kunne snildt glemme alt fra aftaler til mine personlige ejendele. Idag kan jeg stadig glemme, dog aldrig hendes ting!
 5. Klem sammen og hold ud!
  Min mormor sagde altid “Hvad du ikke har i hænderne, kan du ikke holde på“,  forstået som, skal man tisse så skal man tisse nu! Det er ganske rigtigt, bare ikke som småbørns mor. Kan holde mig i ekstremt mange timer! Sundt? Nej, meeeeen jeg kan når det er nødvendigt!
 6. Alenemor et tabu?
  Jeg har nok altid haft holdningen, at alenemødre er et tabu. Det ville aldrig blive mig! Ja, du kender historien, det er mig. Og egentlig synes jeg at alenemødre er pisse stærke og seje! Det er så nemt, at blive i et forhold som ikke fungere. Hvor stærkt er det lige at pakke sine ting og smutte, selv med et lille barn i armene?! Det kaldes styrke!
 7. Små babyer har ekstremt meget personlighed.
  Med den sætning, skulle man ikke tro at jeg er uddannet pædagog vel? Men alt andet lige, så havde jeg ikke i min vildeste fantasi, troet at små babyer havde så meget personlighed. Hvor tog jeg dog grundigt fejl!
 8. Rutiner.
  Rutiner er pisse vigtige for et barn og lever nu livet bygget på faste rutiner. Spiser ikke når jeg er sulten, spiser når klokken er X. Før jeg blev mor, spiste jeg hverken morgenmad eller levet mit liv i rutiner. Men et liv med faste rutiner er faktisk dejligt!
 9. Fuldstændig uselvisk!
  At være mor, barnets behov er altid vigtigere end sine egne… Og den største interesse, hvis ikke den eneste, er at sikre ens barns lykke. Opdrage hende til at blive et selvbevidst lille menneske og opdrage hende godt. Uselvisk, det har hun lært mig!
 10. De små glæder.
  Hun har i den grad lært mig de små glæder. Selv på den vaskeægte off-day, kan hun altid få mig til at grine højt. Faktisk, vil jeg gå så langt at sige, hun har lært mig kærlighed.

I øvrigt har jeg for 6 mdr siden lavet en liste over 10 ting mit barn har lært mig. Hop da også lige forbi den her :*

Egentlig føles tiden uden hende som oldtiden.

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOLLYROOM OG A WALK I THE PARK