JOLLYROOM OG A WALK I THE PARK - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BRANDGÅRDSHAVEN, HVEPSE OG BLÅ MÆRKER

JOLLYROOM OG A WALK I THE PARK

Lavet i samarbejde med Jollyroom.dk

walk-in-the-park-25 walk-in-the-park-21 walk-in-the-park-20 walk-in-the-park-19 walk-in-the-park-18 walk-in-the-park-17 walk-in-the-park-1walk-in-the-park-19

For nogle uger tilbage, lovede jeg dig en gennemgang af de lækre ting som vi har fået af Jollyroom i forbindelse med det skønne A walk in the park eventet. Efter 2 ugers ferie og rendyrket familie nærvær, er vi tilbage i København. Nu er det da på tide, at jeg holder hvad jeg lover 😉

Vi modtog en Beemoo Maxi Travel Lux 2017 klapvogn, som er en ganske glimrende klapvogn. Den er både super god at rejse med og til livet i storbyen. Sædet kan ligges helt ned, så barnet får den korrekte sovestilling. Forhjulende kan dreje 180 grader og kan også låses fast hvis behovet er der. Desuden er styrket justerbart, kalechen er super god til at afskærme for solen og klapvognsbøjlen kan tages af. I klapvognens underkurv er plads til 5 kg bagage. Kærlighedsvæsnet sov skønt i vognen, som nu bliver brugt hos hendes far. Nordlys kørepose er en Oeko-Tex kørepose, den er blød, lækker og vildt godt til det danske forår, sommer og tidligt efterårsvejr. Til det sene efterår og vinter, er man altså nød til at investere i en varmere version. Det fungere fortrinligt sammen med Beemoo, da den er universel og passer til stort set alle vogne. Ligeledes er Regnslaget, som er en nødvendighed i det danske vejr! Petite Chérie Klapvognshynde er utroligt rart for barnet at sidde på, den kan vendes udfra årstiden og kan bruges året rundt! Genialt, hvis du spørger mig! Petite Chérie Pusletasken er rummelig og perfekt til dét, som vi forældre SKAL have med på farten. Der er både plads til bleer, sutteflaske, mad og ekstra tøj, alt imens der er en fremragende puslehynde inden i! I vores land er regntøj et must året rundt, og Nordlys regntøj fri for både PVC, ftalater og perflourerede stoffer. Super skøn kvalitet og design!

At være skilsmisse barn, betyder også det er vigtigt at have 2 af stort set alting! Ihvertfald det vigtige udstyr, som alt det ovenstående her. Derfor er jeg super glad for at tingene kan komme med Kærlighedsvæsnet ud til hendes far. Hvilket også betyder, at jeg ved hun har præcis hvad hun har brug for, det giver mig ro i maven 🙂 Selvom jeg nok tror at han selv skulle finde ud af det, så er den kontrollerende mor her, glad og tilfreds!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRANDGÅRDSHAVEN, HVEPSE OG BLÅ MÆRKER