AT PASSE PÅ SIG SELV - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE SYGE FERIE MUS

AT PASSE PÅ SIG SELV

Indlægget indenholder reklame links.

outfits-6

Jeg er blevet voksen. Så voksen at min krop har skavanker. Pis! Igennem det sidste år, har jeg gået til fysioterapeut. Jeg bliver knækket, hevet i og sat på plads hver eneste uge – det er en nødvendighed for at jeg fungere! Skræmmende ik? Heldigvis er jeg super glad for min dygtige fysioterapeut, Mette fra KuhreFysio. Hun har allerede reddet mig ud af adskillige kriser!

Under min graviditet, fik jeg desværre bækkenbundsløsning. Skal lige hilse og sige, det satme ikke er for sarte sjæle. Det gør møg ondt, virkelig! Men “putte rede” projektet skulle i hus og fik den idiotiske ide både at sælge + købe lejlighed. I min tilstand var det så dumt, især da der var kun én til at shoppe nyt HTH køkken, udvælge gulv og tag læsset. Dagene op til mit kejsersnit, farede jeg rundt i bil som om jeg havde ild i numsen. Jeg kunne dårligt bevæge mig ind og ud af bilen. Men frem skulle jeg, der var bare nogle ting som skulle på plads! Ærligtalt, jeg passede på ingen måde på mig selv og jeg var desværre ikke sammen med en mand som ønskede at tag lidt af læsset. Det bider mig stadig i numsen, den dag idag. Mit bækken har ikke sat sig på plads, hvilket giver problemer hele vejen op af ryggen. Sikke noget møg!

Min fysioterapeut, Mette fra KuhreFysio, har givet mig strenge instruktioner på at jeg skal motionere. Jeg skal styrke min krop, for at forbygge flere skader. Åh gud ja, jeg er kommet i dén alder med skavankerne, de kommer altså! Heldigvis er jeg pisse glad for min Bugaboo runner ( læs 8 gode grunde til at vælge den her ). At passe på sig selv, er så møg vigtigt!! Vi kan sgu ikke erstatte vores krop, når den går i stykker. Men skal arbejde med vores skavanker resten af livet. Det er jo møg tåbeligt, ikke tag tag bedre vare på sig selv.

Dagens husker: At passe på sig selv!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE SYGE FERIE MUS