FERIE PÅ LANDET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LIDT MATCHY

FERIE PÅ LANDET

Indlægget indenholder reklame links. 

signemorkebergsjostrom-8signemorkebergsjostrom-6signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-2

Vi er slået et smut forbi mit barndomshjem på landet. Det dejlige sted hvor livretterne bliver serveret og tøjet på magisk vis bliver lagt pænt sammen. Jægerspris er en lille bitte bondeby, nord for København. Faktisk er den så lille, at det er umuligt ikke at støde ind i nogle velkendte ansigter blot ved et enkelt besøg i brusen. Og det er sgu egentlig meget hyggeligt.. Nu! Da jeg var ung, røv-kedede jeg mig her på landet hvor kragerne forlængst var vendt, der er hverken natbusser eller en oase af lækre cafeer og en rigtig latte var kun at finde på tankstationen i nabo-byen. Måske er det derfor jeg virkelig stortrives i mit liv i storbyen!? På den anden side, er jeg blevet mor med et stort M. Udemærket kan jeg se ideen i både frisk luft, egen have, veje uden en konstant trafik og at være omgivet af familie. Må indrømme, at det ind imellem trækker lidt i mig at flytte på landet. Umiddelbart ikke nok, da jeg ingen planer har om at sælge vores oase i storbyen. Kan bare godt se ideen!

Vi nyder ihvertfald de rolige dage heroppe. Kærlighedsvæsnet er med morfar i haven mens jeg nyder solens stråler. Pragtfuldt!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • I har en fantastisk lejlighed i byen godt placeret det kunne være du skulle investere i et kolonihavehus så kunne man bruge det i weekenderne eller på fridage hvor man har behov for en puste rum det er forresten utroligt så meget din datter udvikler sig du må snart trænge til en indvendig pudsning igen 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT MATCHY