LIDT MATCHY - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
A WALK IN THE PARK

LIDT MATCHY

Indlægget indenholder reklame links.

boernestuff-1 boernestuff-3

MATCHY TIRSDAGE!!
Jeg har oppet mig. Det føler jeg ihvertfald selv!
Med en forkærlighed for at være lidt matchy med mit datter. Som i øvrigt måske virker helt fjollet for dig, men synes vitterligt det er sødt. Så har jeg fundet nogle virkelig behagelige Nike mayfly sneakers frem i skabet. Så gode at trisse rundt i! De passer iøvrigt super fint til den farve sko, kærlighedsvæsnet oftes løber rundt i! Mine outfits er ofte ekstremt nedtonet, like black black black og nyder at have lidt farve på fusserne. Forresten overvejer jeg at købe disse. Cute ik?

Er du også lidt vild med lidt matchy matchy? Eller er det blot mig, som er skide tosset?
Læs også Matchy sneakers cravings :*

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WALK IN THE PARK