A WALK IN THE PARK - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NU MED GRØNNE FINGRE

A WALK IN THE PARK

Lavet i samarbejde med Jollyroom.dk.

walk-in-the-park-18walk-in-the-park-7walk-in-the-park-11 walk-in-the-park-10 walk-in-the-park-9 walk-in-the-park-8 walk-in-the-park-3 walk-in-the-park-4 walk-in-the-park-5 walk-in-the-park-2walk-in-the-park-20

I søndags var vi inviteret til A walk in the park af Jollyroom. Et pragtfuldt familie event i Søndermarken på Frederiksberg, hvor der var alt hvad hjertet begær til børnefamilier med børn i alderen 0-8 år. På programet var der underholdning af selveste Rasmus Klump og seje Paw Patrol. Mens både My Little Pony slottet med udklædning OG Bobles motorikvognen var uimodståelig for selv de mindste. Der var virkelig krudt i numsen og kærlighedsvæsnet var i 7 himmel. Med store øjne og pegefingeren konstant fremme, havde hun den vildeste søndags-fest sammen med mig og hendes bedsteforældre! Særligt, da vi var forbi Jollyroom teltet, var der var biler og bamser i lange baner, border med bøger, en båd fyldt med bolde og et vildt hyggeligt telt. Særligt den store giraf, mente kærlighedsvæsnet skulle med os hjem. Haha cuteness! Hos Jollyroom, fik vi også en møg-lækker goodiebag med hagesmæk, slik, gavekorts og en masse andre godter til Kærlighedsvæsnet. En rigtig forkælelsesdag og et virkelig skønt familie event! Ærligtalt, var det pisse svært at få Kærlighedsvæsnet med hjem igen!

I forbindelse med A walk in the park eventet, sendte Jollyroom os en masse lækre ting til dagen. Blandt andet en super skøn klapvogn, køreposeregntøj og meget meget mere. Jeg får selvfølgelig lige smidt en gennemgang op af det hele :*

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU MED GRØNNE FINGRE