NU MED GRØNNE FINGRE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AFVÆNNING OG NATLAMPE MED LYD

NU MED GRØNNE FINGRE

groennefingre

Jeg indrømmer det. Jeg har aldrig været god til at passe blomster, tværtimod har jeg altid været ekspert i at slå planter ihjel! Noget af en ekspertise ik? 😉 At være mor, har ændret mig på så mange punkter, tilsyndeladende har jeg også fået grønne fingre. Hvilket jeg faktisk er pisse stolt af! Grin du bare, det er en Mickey Mouse kaktus vi taler om, men alligevel er det satme stort for mig. I øvrigt er det stadig en Mickey Mouse kaktus, når den har vokset nye ører til? Mmmm tankevækkende! Mit hjem har selvfølgelig også andre stueplanter, planter jeg har haft i 1 år efterhånden. Blandt andet både gummitræer og Monstera, som begge er nemme planter at holde. Hos mig, får de sørme både gødning og vand! Det her kommer til at lyde lidt halv skørt, men da jeg blev single, havde jeg en periode hvor jeg vitterligt købte mange stueplanter. Nyt kapitel og nyt projekt: Få ting til at gro og fjerne mit fokus! Det hjalp mig ( overraskende nok ) en del, de lever ihvertfald stadig!

Det var dagens blærerøvs indlæg 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFVÆNNING OG NATLAMPE MED LYD