NOSTALGI OG BORNHOLM - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FAVORIT TING TIL EFTERMIDDAGENS BØRNEPROGRAM

NOSTALGI OG BORNHOLM

bornholm-1170154_10150117223047667_4559802_o

En nostalgisk tur er i vente. Snart tager vi et smut til solskins øen, Bornholm. Øen hvor jeg har tilbragt utallige ferier som barn, både med mine forældre men også min farmor og farfar. Min farfar, som du måske husker, et ganske særlig for mig og husker ham som jordens dejligste mand. Selvfølgelig efterfuldt af min far, meeen farfar var the shit da jeg var barn. Han var Bornholmer og her var vi ofte! Da min farfar gik bort, rejste jeg ofte med min farmor. De to mennesker elskede jeg højt og mindes meget ofte! Det bornholmske ligger derfor ganske naturligt for mig. Én ting du måske ikke ved om mig, er at jeg faktisk kan tale udemærket bornholmsk. Hmmm det var måske en ting, som jeg måske skal smide på den næste omgang random facts?

På vores tur, skal vi da både i brændesgårdshaven, spise krølle bølle is, besøge røgeriet i Svaneke, et smut forbi både Hammershus og rytterknægten i Almindingen som er Bornholms højeste punkt.  I øvrigt skal vi bo lige her, virkelig lækkert ik? Det bliver altså lidt skønt, at vise Kærlighedsvæsnet alle de steder som jeg selv har været i hendes alder! Desuden har jeg selvfølgelig gjort en aktivitets pakkeliste klar til turen, så vi går ikke ned på underholdning 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORIT TING TIL EFTERMIDDAGENS BØRNEPROGRAM