FAVORIT TING TIL EFTERMIDDAGENS BØRNEPROGRAM – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BEDSTE VENNER

FAVORIT TING TIL EFTERMIDDAGENS BØRNEPROGRAM

boernesolbriller-3

Alle har vi hver især vores rutiner og idag deler jeg lidt ud af vores, ikke mindst vores favorit ting til eftermiddagens børneprogram.
Kærlighedsvæsnet bliver normalt hentet et sted imellem 14.30-15.30. Egentlig har jeg det ofte pisse dårligt med at hente hende sent, synes hurtigt det bliver nogle ekstremt lange dage for et lille bitte væsen. MEN det er en hår-fin grænse, for henter jeg hende for tidligt kan jeg nærmest ikke får pigebarnet med hjem. Kærlighedsvæsnet elsker legepladsen og selvfølgelig sandkassen!

Når vi kommer hjem, er det med hoved direkte i bad. Hvilket passer perfekt, med at hun ofte er smut ind i sand fra top til tå og sand klør! Hun er egentlig ikke helt pjattet med det bad, som kræver lidt overtalelse. Men når hun først kommer i det lækre varme vand, er hun ikke til at få op igen. A little mini me? Ja, det tror jeg vist nok! Vi har dette badekar, som passer perfekt til hendes størrelse! Og har disse og disse af legetøj i vandet, det elsker hun! Typisk bruger jeg denne olie i vandet og denne til hår + kroppen. I øvrigt bruger vi de sødeste håndklæder fra Liewood her og her. Mens hun bliver tørt, smurt ind i denne lækre cream og få en ren uld/silke body på efterfuldt af denne natdragt, har hun typisk denne skønhed i hænderne.

Når det store bade-kapitel af eftermiddagens program, er overstået. Hygger vi lidt med en snack, det kan være alt fra æbler, banan eller agurk i skiver og selvfølgelig en enkel ostehaps. Kærlighedsvæsnet laver legemad i hendes køkken, mens jeg får vores aftensmad klar. Typisk i hverdagene, er det noget så simpelt som rester fra dagen før og ind imellem blot rugbrød. I øvrigt, er jeg super glad for børneservice fra Sebra og Design Letters. Sebra’s bestik især er fabelagtigt til hendes alder. Aftensmaden, spiser vi altid imellem 16.15 og 17.00, Kærlighedsvæsnet giver klart udtryk for, når det er på tide at sætte sig til bords. Det er sørme lækkert, at hun er nået den alder hvor man tydeligt fornemmer hvad hun vil have. Efter aftensmaden, får hun sin medicin og jeg begynder så småt at gøre klar til nat tid. Hun får nat-grød og vælling ved 17.45-18.00 tiden. Efterfølgende bliver hun ammet og får børstet bisser. Læs om vores putteritual her.

Efter en lang dag i vuggestuen med masser stimulering, er hun træt. Virkelig træt! Typisk bliver hun lagt imellem 18.00 og 18.30.
And.. then it’s mommy time!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Camilla

    Elsker disse indlæg! Dejligt at høre hvordan andre gør og få inspiration til hvordan hverdagen kan gøres bedre. Tid mangler med små babyer. Hvilken opskrift på vælling/ natgrød bruger du? Kunne trænge inspiration. Også hvis du haver nogen gode opskrifter på mad😊 Tak for dejlig blog hilsen fast læser

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDSTE VENNER