BEDSTE VENNER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PISSE GODE AKTIVITETS TING TIL FERIEN

BEDSTE VENNER

Indlægget indenholder reklame links. 

signemorkebergsjostrom-77

Sig hej til Kaninus, det er Kærlighedsvæsnet’s sovebamse. Faktisk er de aller bedste venner! I den grad hvor det er umuligt for hende, at falde i søvn uden Kaninus i armene. Hver dag går Kaninus selv ned i vuggestuen, så de kan sove sammen til middag. Det er ihvertfald den historie Kærlighedsvæsnet får fortalt. Mellem os to, så har jeg købt en del Kaninusser 😉

Jeg har altid fundet det super sødt, hvordan sovebamser giver et barn ekstremt meget tryghed. Hvordan de vælger én bestemt og den bare bliver deres bedste ven. Kærlighedsvæsnet bruger, som du nok ved, ikke sut. Hun bruger mig. Det giver moderlig tryghed, at vide Kaninus hjælper hende til at finde tryghed både i vuggestuen og nu i hendes egen seng. Når hun vågner om morgen, står hun klar i hendes seng med Kaninus under armen. Klar til at blive hentet og ind i min seng for at blive ammet. Jøsses, det er altså ikke til at stå for!

Hvis dit barn også har svært ved at falde i søvn af sig selv, i sin egen seng, som Kærlighedsvæsnet havde. Så kan en sød sovebamse måske give dig en hjælpende hånd! Det har fungeret for os 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PISSE GODE AKTIVITETS TING TIL FERIEN