PISSE GODE AKTIVITETS TING TIL FERIEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKALDEPANDE, HÅRTAB OG SHIT

PISSE GODE AKTIVITETS TING TIL FERIEN

Indlægget indenholder reklame links. 

godetingtilferie

At hive stikket ud, nyde hinanden og have pakket pisse gode aktivitets ting til ferien. Yes!
Der er ikke længe til, at det er vores tur til at hive stikket ud og tager en uge på solskins øen, Bornholm. Jeg glæder mig helt enormt til at komme ned i gear, bare nyde familien, nærværet og ikke mindst Bornholm. Noget du måske ikke ved, den skønne lille ø har en særlig plads i mit hjerte. Som barn tilbragte jeg enormt mange ferier og uger på øen, hvor vi stadig har meget familie. I mine voksne år, har jeg dog ikke besøgt dem så ofte ( for dårligt! ) men i år tager kærlighedsvæsnet og jeg turen sammen med mine forældre. Det bliver jo så skønt at vise hende alle mine favoritsteder som barn og mon ikke det også bliver en nostalgisk tur! I øvrigt skal vi bo lige her, virkelig lækkert ik?

Som du måske husker, var vi på Kreta tidligere på året. Det var en skøn tur til sydens varme, kærlighedsvæsnets første ferie. Så spændende! I øvrigt kan du finde en skide god baby-pakkeliste til flyveturen lige her. Der er “kun” gået 4 mdr, hun kravlede på det tidspunkt men tumleriet er i den grad udviklet siden. Faktisk er der sket enormt meget siden. Hendes udvikling er for vild! Jeg har allerede lavet en lille aktivitets pakkeliste til min skønne tumling. Der skal jo trods alt underholdes, tumles og udforskes. Én af de ting som hun virkelig er vild med i øjeblikket, er at tegne. Hun minder ekstremt meget om mig på det punkt, jeg elskede det selv som barn. #minime 😉

Af aktiviteter i kufferten har vi:
Farveblyanter og papir
Magnet fiskespil
Fingermaling og pensler ( bare for hyggens skyld )
Modellervoks
Plet bøger
( dem er hun virkelig vild med, især denne )
Babypool til haven

Der er legeplads i sommerhuet’s have og forventer egentlig vi skal rundt på Bornholm alle dagene.
Sidder du, med nogle skønne ideer som vi kan tage med, så tages de imod med kyshånd!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKALDEPANDE, HÅRTAB OG SHIT