SKALDEPANDE, HÅRTAB OG SHIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRNE SOLBRILLER OG ET GODT RÅD

SKALDEPANDE, HÅRTAB OG SHIT

omattabehaar

ezgif-com-video-to-gif-2

Hvis du allerede har spottet det på instagram story, og har undret dig over hvorfor min pande er ualmindelig høj, så har du hermed svaret.
Det er ikke umiddelbart mit stolteste øjeblik, men efterhånden kan du sgu begynde at kalde mig skaldepande. Ja, den er god nok, jeg taber ekstremt meget hår i øjeblikket. Selvfølgelig KUN i den ene side, som i øvrigt også er min gode fotografiske-side. OMFG ladies kan i følge mig?! Det er noget, som jeg glædeligt har forsøgt at benægte, og endda smider jeg lykkeligt den mørke contouring i håret for at dække over skaden.. Selvfølgelig mens jeg forbander, hårtab ved amning langt væk! Det stinker jo! Resultatet kan du tydeligt se på forskellen mellem de to små videoer, den er jo enorm!

 Alt andet lige, er håret en giga stor del af vores identitet, vores seksualitet! En dårlig hårdag for mig, er langt værre end ingen makeup i fjæset. Men jeg må bare krybe til korset og blankt indrømme. Jeg er ved at blive sindsyg af det! Faktisk er det en skræmmende og foruroligende oplevelse for mig! No shit! Grædende har jeg tigget min kære frisør, Michael, om at redde mit garn. Skal til bryllup om en måned og har ærligtalt ikke lyst til at ligne en skinhead på dagen. Jøsses! Han har lovet at hjælpe mig, og du får selvfølgelig en update når Michael‘s magiske hænder har tryllet!

Er der andre, som savner preggo-perioden med stærke negle og langt lækkert hår?

Lad mig lige huske at nævne, jeg altså fortsætter med at amme, som jeg har gjort meget klart her.

ezgif-com-video-to-gif

 

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Øv for et (hår)tab! Vil dog lige skynde mig at sige, at man slet slet ikke behøver amme, for at håret falder af. øv hvor er det altså trist, når hårbørsten igen er fyldt med hår. Glæder mig til graviditet, hvis det kan gøre underværker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNE SOLBRILLER OG ET GODT RÅD