BØRNE SOLBRILLER OG ET GODT RÅD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CIFF KIDS // MODEUGE #2

BØRNE SOLBRILLER OG ET GODT RÅD

Indlægget indenholder reklame links.

boernesolbriller-5 boernesolbriller-2 boernesolbriller-1 boernesolbriller-4

En stille stund, Kærlighedsvæsnet sover og jeg befinder mig igang med at skrive en lille tekst til dig! Vi har været oppe siden kl.05.00, med to nye tænder på vej, er det faktisk et ganske OK tidspunkt at vågne på. Dog er det de 5 opvågninger i nat, som sætter sine spor. En tidlig formiddags lur er tiltrængt for både mor og datter. Jeg kan dog ikke sove, når jeg først er vågn og har fået mine 3 kopper kaffe, er det simpelthen umuligt for mig at falde til ro igen. Haha Mommylife! I øvrigt er kærlighedsvæsnet fuldstændig opslugt af mine Ray Ban solbriller, at jeg overvejer at købe matchy matchy solbriller til hende. Selvfølgelig i hendes størrelse 😉 Kunne da være super cute til vores kommende ferie, synes du ik?

Idag skal vi bare være os, vores egen lille symbiose. Jeg har glædet mig helt enormt! Uden en plan, er tanken bare hyggelige stunder i hjemmet, måske skulle vi også hoppe i vandpytter. Well, vi tager dagen som det kommer 🙂 Hvad er dit bedste tip, til indendørs hygge på en regnvejrsdag?

Forresten, er det ikke bare den sødeste Stella McCartney kids kjole?
Kærlighedsvæsnet blev møg forkælet af mine skønne venner, Bjørg og Mads, da de var forbi forleden dag. De er lige blevet forældre, til den lækreste lille prinsesse. Åh, så sød!!! Og jeg fik lov til at kysse mens Sophisen nussede lille Y <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CIFF KIDS // MODEUGE #2