WEEKENDEN MED THE GREAT GATSBY OG ZOOLOGISK HAVE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MIT BREV TIL DIG

WEEKENDEN MED THE GREAT GATSBY OG ZOOLOGISK HAVE

gatsby-1

En fabelagtig weekend med The Great Gatsby og  Zoologiske have!
I lørdags havde de seje to kvinder bag IMPRESSION PR inviteret til 3 års birthday bash. Det skal lige nævnes, deres birthdays aldrig er kedelige og lørdagens vilde udfoldelser skuffede bestemt ikke. Terese og Christina, er to ben-hårde seje erhvervsdrivende kvinder, som selvfølgelig går all in på deres virksomheds fødselsdag. Jeg er vild med det! The Great Gatsby, var temaet og blev holdt sammen med en masse super skønne blog-kvinder – alle selvfølgelig klædt i the fabulous 20s dresses. Du kan allerede regne ud, at jeg var ude i en kæmpe tøj-krise, eftersom mit klædeskab er møg minimalistisk og ikke 1920’erne venligt! Jeg syntes dog, at jeg er kommet godt igennem det og mit klædeskab er nu en updaterede version 😉 Det var en fantastisk aften, alt imens Kærlighedsvæsnet blev passet af sin morfar. Nød jeg både selskabet og bare at være mig et øjeblik. Det var sgu en gennemført lækker aften! Hvilket minder mig om, jeg kommer simpelthen ikke nok ud og jeg ser ikke de skønne kvinder nok!

img_4785

Det var en skøn aften og efter jeg havde fået hele 3,5 times søvn, vågnede Kærlighedsvæsnet. Jeg var noget rundt på gulvet, med et halv øje åbent fik jeg både lavet øllebrød og kaffe til min far. Hvor efter jeg hurtigt smuttede i seng! Det er dælme lækkert, at have forældre, som elsker deres barnebarn og kvalitetstiden. Nyder det fuldt ud og især nød jeg de ekstra timers søvn i søndags 😉 Et par timer ekstra er guld værd. Og vi endte da også i Zoologisk have, hvor vi både så heste og klappede geder, eller nærmere krammede dem. Kærlighedsvæsnet var enormt skuffet over geden gik væk fra hende MENS hun krammede den. Cuteness!

En weekend går simpelthen for hurtigt! Det er sørme allerede mandag og mens jeg forbedre mig på ugens lækre modeuge, så skal i morgen liiii overstås. Et møde i Statsforvaltningen – Wish me luck!

 

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BREV TIL DIG