MIT BREV TIL DIG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SNUSFORNUFTIG OG GODE RÅD TIL MIG SELV

MIT BREV TIL DIG

enmorsbrev

OBS: Dette indlæg er fyldt med en masse romantisk mor-snak!

Jeg kan umuligt være den eneste, som går og reflektere over at skrive et brev til mit barn. Et brev, som hun kan læse når hun bliver voksen, et brev som hun vil kunne gemme. Og et brev, at hvis det utænkelige skulle ske ( 7,9,13 ) at der skete mig noget, så har hun mine tanker skrevet ned. For ærligtalt, hun er det mest fantastiske væsen jeg har mødt og er så pisse stolt af hun valgte mig! Dette er sindsygt personligt, men du får det søde med det sure og helt tæt på. Jeg har forsøgt, at skrive et lille udkast, som er starten.

Mit brev til dig

Du skal vide, at jeg er lige bag dig … hele tiden … altid. Jeg vil altid være lige bag dig – i resten af mit liv! Kæreste Sophia, det her er mit brev til dig. På nuværende øjeblik er du er blot en lille pige på 14,5 mdr. Jeg elsker hvert et øjeblik med dig. ligefra at læse den samme historie for dig nat efter nat, nusse dig på ryggen til du falder i søvn, til at tumle rundt med dig på gulvet, være skør og grine højt. Elsker at du løber i mine arme og at din Moooo lyd betyder mor. Elsker også udfordringerne, som altid bringer os tættere sammen. Elsker vores tosomhed.

 Du vil vokse, vokse dig stor og stærk, mærke alle livet herlige aspekter. Du vil løbe rundt og lege på legepladserne, ligge perleplader og skabe kunst til min væg. Jeg vil elske og nærstudere hvert et penselstrøg. Jeg vil få tårer i mine øjne, men af ren og skær stolthed. Jeg er din mor, vil altid være din største fan! Du vil få venner, som altid er velkommen i dit hjem. Åh hvor jeg dog håber det er de bedste af slagsen. Uanset, vil jeg forkæle jer fra top til tå med hjemmebag, hygge og kreativitet. Om et øjeblik, vil du få din første cykle. Sammen vil vi øve i timevis. Jeg vil klappe og råbe højt af glæde over de mindste succeser. Med tiden, vil du også cykle til og fra skole alene. Du vil på et tidspunkt også synes jeg er enormt puldrede af at forlange en SMS, når du ankommer og cykler hjem. Du skal vide, det er af kærlighed.

Du vil også opleve på et tidspunkt udfordringer i dit liv. Frygt ikke … Du er aldrig alene. Du har altid en klippe, et gemmested og et par arme at løbe i. Du vil altid have mig. Jeg vil kæmpe dine kampe med dig … altid .. Imellem vil du også være dybt uenig med mig, du vil skælde mig ud og du vil sikkert smække hårdt med døren. Du har din mors temperament. Det er OK, du skal vide du er elsket, altid. Du er det vigtigste for mig. Du er den bedste del af mig.”
Fortsættelse følger…

At blive mor, giver en enormt mange tanker og følelser for fremtiden. Jeg er ikke den perfekte mor, ingen er perfekte. Jeg vil fejle igen og igen, ligeså vel som jeg vil gøre det skide godt. Der er ingen facitliste over rigtig og forkert, som forældre må man prøve sig frem og håbe på det bedste. Men jeg håber inderligt, at hun vil finde den rette fejl i livet, vokse sig stor og sej. Mit højeste ønske for hende, er enkelt: At være lykkelig!

I øvrigt forventer jeg, at brevet er færdig til hendes komfirmation 😉

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNUSFORNUFTIG OG GODE RÅD TIL MIG SELV