SNUSFORNUFTIG OG GODE RÅD TIL MIG SELV - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
30 RANDOM FACTS OM OS

SNUSFORNUFTIG OG GODE RÅD TIL MIG SELV

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-9

Mor skal vi hoppe i sengen eller slå koldbøller over madrasen, måske kunne vi lege gemmeleg eller sidde og tegne, mor?” muligvis efterfuldt af “Min, min, min, min” er sætninger, som jeg forestiller mig ville komme ud af kærlighedsvæsnet’s lille mund. Hvis hun altså kunne tale. Forestiller mig ofte hendes lille engle stemme, snakke løs og være den vildeste spørger-jørgen når vi er ude og trille. Lige pt. er det blot en smuk pludren, med få ord som sikkert ikke ville give mening for udefrakommende.

Det er egentlig pudsigt, som vi forældre, altid glæder os til næste step i barnets udvikling. Da hun var spæd, ventede jeg spændt på hun kunne holde hoved selv, det samme da hun kravlede og jeg glædede mig til hendes første skridt. Nu hendes pludren, hvor jeg venter spændt til at vi kan snakke løs om alt og intet. Måske skulle vi ( jeg ) bare stoppe op og nyde fuldkommen, uden at vente på det næste nye som er lige rundt om hjørnet. Det lyder til, at være en super god husker til mig selv! Børn skal nydes og de skal duftes til som tyren Ferdinand dufter til blomsten i Disney’s eventyr.

Hold da op, jeg er sørme snusfornuftig på en fredag 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 RANDOM FACTS OM OS