FORBEREDELSE TIL BRYLLUP MED KRUDT I NUMSEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WEEKENDENS STRABADSER ELLER DET DER LIGNER

FORBEREDELSE TIL BRYLLUP MED KRUDT I NUMSEN

Indlægget indenholder reklame links.


outfits-31 outfits-32 outfits-30outfits-40

Sophisen, kom hen til mor. Vi skal lige gå en lille tur” kan jeg hører mig selv sige, imens kærlighedsvæsnet løber den helt anden vej. Forberedelser til bryllup med krudt i numsen! Den romantiske forestilling, om et sødt billede af os, hånd i hånd mens vi smiler, kan jeg godt pakke sammen. Hun har den vildeste fest og har ikke den samme plan som mig. Haha, min lille krudtugle vil lege, hun vil danse og hun vil bevæge sig rundt. Hun vil kigge på sten og hun vil charme Martin og Lucas, som står bag kameraet. Det går stærkt, rigtig stærkt. Billeder med en lille tumling, er vildt sjove og på ingen måde som da hun var en lille bitte baby. Der er sgu krudt i numsen.

Som i ved, skal vi snart til bryllup. Min barndomsveninde skal giftes, kærlighedsvæsnet være blomsterpige og skal gå med rosenblade mens jeg skal være brudepige. Spændt er jeg på, om Sophisen går den rigtige vej eller om hun stopper op for at spise rosenbladende 😉 Alt andet lige, så skulle vi prøve det tøj som vi skal have på i kirken, til den store dag. Det resulterede i den rene underholdning og pisse søde billeder ( hvis jeg selv skal sige det ), som meget godt signalere hverdagen med en tumling. Var simpelthen nød til at dele dem med jer 😉

Jeg elsker den kjole kærlighedsvæsnet skal have på, den er købt på Aliexpress til den bette sum af 62,29 DKK. Hun skal som sagt være blomsterpige, sammen med en anden lidt ældre og virkelig sød pige. De er matchy matchy i deres outfits, ligesom pigen’s dejlige mor og jeg, som er brudepiger. Vi rocker en skøn kjole fra Vila, som i øjeblikket er på udsalg til blot 180 DKK. Efterfølgende skifter vi til vores aften-kjoler. Uhhh spændende altså! Jeg glæder mig helt vildt til brylluppet, det bliver så smukt! Min barndomsvenindes kjole er outstandning, hun bliver den smukkeste brud ever!

Der er bare noget ganske særligt, ved bryllupper ik?

above-copenhagen-lookbook-released12
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDENS STRABADSER ELLER DET DER LIGNER