SE MOR MINE FØDDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MAN MÅ GERNE PRALE MED SIT BARN IK?

SE MOR MINE FØDDER

Indlægget indenholder reklame links.

semorminesko1

Mooooa huuuuh fuu” siger kærlighedsvæsnet og peger ned på hendes fusser. Oversat til dansk “Mor se mine fødder“. Mine forældre er på besøg og Sophisen har hjerteligt forelsket sig i mormors fine sorte sneakers. Som uden tvivl, faktisk er præcis hendes størrelse, hvis du skulle altså spørger hende. Stærkt protesteret hun, da min kære mor så selv skulle have sko på. Haha! Små børn og deres personlighed, min datter er et sjovt mens stædigt lille æsel. Yderst vedholdende insisterende hun på at have dem på! Min far var hurtig med mobil kameraet, mon ikke dén historie kommer med i hendes konfirmationstale? 😉

Det er i øvrigt, pisse lækkert at se på den tætte relation Kærlighedsvæsnet har fået til mine forældre. Min far især, hun lyser op af glæde når hun hører hans stemme. Vi facetimer en del med mine forældre og morfar er den perfekte pause-mus, når jeg skal rydde bordet af efter aftensmaden. Det betyder enormt meget for mig, at hun er tæt med mine forældre. Jeg var selv, som barn, sindsygt tæt med min farmor og farfar. De er meget savnet i mit voksen liv! Det er en fornøjelse at se hende sammen med dem 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN MÅ GERNE PRALE MED SIT BARN IK?