MAN MÅ GERNE PRALE MED SIT BARN IK? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
14,5 MDR OG JA FOR FAN JEG AMMER STADIG

MAN MÅ GERNE PRALE MED SIT BARN IK?

ezgif-com-video-to-gif-2

At vågne op til det her fjæs, er simpelthen det mest fantastiske jeg kender til!
Hun er altid den gladeste lille fis om morgen, som vækker mig med kys og kram. Ej men jøsses, kan det blive dejligere?
Man må gerne prale med sit barn ik? 😉

I øvrigt, er det helt vildt hvor meget personlighed så lille et væsen har. Hun fortæller selv når hun er sulten og endda også når det er tid til ble-skift. Hun har også en klar holdning til hvad hun vil og bestemt ikke vil. Sophisen, er blevet hendes nye kælenavn. Desuden kan jeg virkelig mærke på skønheden at jeg var væk hele mandagen på set ( læs her ). Hun er en rigtig kramme-mus, som bare gerne vil være helt tæt hele tiden. Hvilket jeg æder råt, elsker når hun er en puttefis! Hvis du skulle være i den mindste tvivl, så får du lige lidt mere mor-praleri: Hun er den bedste del af mig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14,5 MDR OG JA FOR FAN JEG AMMER STADIG