DET VAR JO DUMT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKOD IRRITERENDE MØG-DAG

DET VAR JO DUMT

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-1

Utallige gange har jeg taget mig selv til hoved, forbandet mit indre legebarn langt ved og tænkt “Shit, det var jo dumt“. Jeg ved jo udemærket godt, at det helt og aldeles er min skyld. Der er sgu ikke andre at pege fingre af og det eneste jeg formår er at banke mig selv i hoved om og om igen. Haha din idiot Signe Mor-klaphat!! Det startede jo bare så skide uskyldigt. Engang var det en sjov leg. En legeskål på hoved, et legetøj eller en serviet. Ja, ganske uskyldigt! Det er så udviklet sig til at Kærlighedsvæsnet højlydt griner, mens hun efterlader mad på hoved. Ikke bare én gang i mellem. Hverdag OGSÅ i vuggestuen. Pinlig, har jeg undskyldt og advaret, taget det fulde ansvar. De stakkels pædagoger, der dagligt skal vaske hår på min datter efter frokost. Værst skulle det være med suppe. Jøsses! Jeg havde bare ikke set det komme, havde faktisk overhoved ikke tænkt over hvor latterlig skør en leg jeg havde fundet på. Haha, må sørme bare indrømme at hoved på min krop, sgu bare ikke har tænkt så langt! I øvrigt, er det enormt svært ikke at grine når hun sidder sådan her ( som på billedet under ) ved middagsbordet. Smut ind i mad fra top til tå, med en lille kartoffel på hoved. Igen, mor klaphat!

Pssssst se min instagram story for idag, har delt en video af gerningsøjeblikket 😉

signemorkebergsjostrom-2

Der findes sgu ingen perfekte forældre og ind i mellem, gør vi mødre os selv en bjørnetjeneste. Eller jeg gør ihvertfald! Skaber lege og vaner, som der senere skal vænnes af med. Forresten hvor lang tid tager det at bryde en vane?

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOD IRRITERENDE MØG-DAG