MOMMY TIMES IS COCKTAILS TIMES - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IKEA LEGEKØKKEN DIY IN THE MAKING

MOMMY TIMES IS COCKTAILS TIMES

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-10

Ups.. Jeg gjorder det igen! Mommy times is cocktails times right?
Måske har du allerede luret på mine instagram stories fra weekenden og kommet frem til konklusionen, at min lørdag var fuld af lækre cocktails i det bedste selvskab af min skønne veninde Daniela. Trods jeg lå i min seng inden kl.02, så var det satme pragtfuldt af være lidt ude! Jeg må indrømme, at jeg ikke længere er den vilde club-pige som jeg engang var. Tiden har ændret sig lidt og mens diskotekerne på ingen måde tiltaler mig, så er cocktails bar i aller højeste grad my new thing! Det er jo så hyggeligt og man kan ren faktisk tale sammen, mens ens smagsløg bliver forkælet af andet end vodka og dansk vand. Yes! Daniela og jeg startede vores aften på champagne baren, Balthazar. Et sted jeg faktisk ikke har været før, men må indrømme at de simpelthen har de skønneste cocktails. Min favorit er uden tvivl Downtown Abby. Åh, så god! Vores aften blev afsluttet på Bar 7 med en Blueberry Bitch, som forresten også er awesome! En pisse skøn aften, hvor vi mødte en del velkendte ansigter fra fortiden, hvilket jo altid er vildt hyggeligt!

I øvrigt elsker jeg at tilbringe til med kærlighedsvæsnet! Men jeg er også en voksen kvinde og nyder virkelig at have et voksen liv. At jeg har muligheden for at tag ud og spise romantisk eller en cocktail aften med en veninde. Det er virkelig skønt og tror egentlig det er super vigtigt at fastholde, trods man får børn! Nyder du ik’ også dit voksen liv?

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA LEGEKØKKEN DIY IN THE MAKING