IKEA LEGEKØKKEN DIY IN THE MAKING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE KJOLE TIL BRYLLUP

IKEA LEGEKØKKEN DIY IN THE MAKING

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-4

Jeg har kastet mig ud i det. DIY projekt legekøkken! Jeg er normalt ikke den mest kreative, tålmodige eller fantasifulde, når det kommer til håndarbejde som DYI projekter. Derimod stik mig et kamera og jeg skal skabe et univers for dig! Well.. Jeg har taget springet. Kærlighedsvæsnet’s legekøkken! Vi har et vaske ægte Københavner køkken, her mener jeg ikke et af de åbne lækre nybyggeri køkkener. Men et smalt køkken med alt for lidt plads til de vilde udfoldelser. Så stædig som jeg er, insisterede jeg på, at hendes legekøkken selvfølgelig skulle stå i køkkenet. Vi skal sgu’da kokkerere sammen!

Ikea’s NYBAKAD legekøkken, koster kun 199,-. Vanvittigt billigt! Det er smalt, lille og perfekt til små københavner køkkener som mit! Den sorte låge er i forvejen med tavlemaling, køkkenet er hvidt så det er ikke den vildeste makeover ever. Men der er kommet marmor folie på bordplanen. Jeg er ikke det mest tålmodige menneske og 3 forsøg til at skærer folien til, måtte jeg indse, at det bare er en smule skævt og jeg opgav. Virkelig!

Men Ikea legekøkken DIY er in the making! Selvfølgelig skal det stå i køkkenet, har bestilt nogle super søde kasser og overvejer at male væggen. Du får selvfølgelig en opdatering, med det endelige resultat :*

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE KJOLE TIL BRYLLUP