JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE KJOLE TIL BRYLLUP - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ET VASKEÆGTE KØBENHAVNERBARN

JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE KJOLE TIL BRYLLUP

Indlægget indenholder reklame links!

img_3723

Først og fremmest undskylder jeg for den dårlige billede kvalitet og det yderst rodede prøverum!
Jeg har i længere tid været på jagt efter den perfekte kjole til min barndomsvenindes bryllup. Det er sat’me svært! Ikke kun fordi min krop har ændrede sig i takt med at jeg er blevet mor, desuden ikke har nogen ide om hvad klæder mig eller hvad størrelse jeg skal bruge men også fordi jeg ikke har deltaget i et bryllup siden jeg var 10 år gammel! Det er en af mine tætteste veninders bryllup og er simpelthen nød til at finde det perfekte outfit, til hendes perfekte dag!

Hvor finder man altid det perfekte outfit i København? Min favorit shop i indre by, til præcis denne slags lejligheder, er iil7. Man kan altid regne med at deres udvalg og viden omkring kropsformer er fuldstændig i top! Elsker det! Med min kære mor under armen, forsøgte vi os både i Birger Christensen, Illum og Magasin. De klassiske steder på strøget blev også afprøvet, men der var ikke lige præcis det jeg søgte! Før jeg selvfølgelig kom ned til iil7, hvor jeg faktisk havde svært ved at bestemme mig. Den smukkeste M Missoni kjole ( som jeg har på på det ovenstående billede ) var én af de to kjoler, hvor jeg virkelig havde svært ved at bestemme mig. Jeg overlader hvilken én jeg valgte til brylluppet 😉 Men hvis du står og mangler inspiration eller som jeg, den perfekte kjole til en bestemt lejlighed. Så kig forbi iil7 – du bliver IKKE skuffet!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET VASKEÆGTE KØBENHAVNERBARN